IT ALWAYS REMAINS SOMETHING


tar du den i tvåan?

Jag är hungrig, och det vore gott med en pudding..


WHAT HAPPENED YESTERDAY?

  • sju personer spydde (på bla. möbler,pooldeck mm)
  • ett playstation gick sönder
  • min ultrasnygga vodkaflaska är borta
  • likaså min heder
  • ölspelet spelades (och vi alla vet hur det slutar..)
  • sov 2 timmar i ett svinvarmt rum på en skummadrass
  • ~15 personer pratade engelska konstant under hela kvällen
  • mina leggings glansdagar är över, och de avled igår.
  • baguettefrukost är imba
slutsats:
ungdomar + alcohol = fail



mitt huvud vill dö och jag ska nog gå & kolla på sex and the city och sen sova.
jag kommer att sakna dig min älskade vodkaflaska, vi ses i vårt nästa liv. RIP
tjingeling!

KVÄLLEN MED STORT K

här sitter jag och lyssnar på timbuktu och känner peppen inför kvällen. klänningen är fixad, jag är dyduschad och det bästa av allt - jag har mycket alkohol som skall förtäras ikväll! för när solen har gått ner ska nämligen wardhis fira sin födelsedag, och jag har på känn att det kommer bli riktigt roligt! uppdaterar om ev. roliga händelser imorgon, om jag lever dvs.. och btw vi har kirrat den bästa presenten! och när jag inte trodden dagen kunde bli bätte så fick jag 250 riksdaler av pappa för jag dammsög köket, hallen och vattnade blommorna :D


här nedan ser ni min snygga vodkaflaska som skall invigas ikväll! Vi ses i dimman!
MIN VODKA, INTE DIN!

LIVING ON THE EDGE

idag har varit en väldigt utmanande dag eftersom jag och älskarinnan åkte över sundet för att inhandla destillerade drycker. och det gör man inte i all hast, utan en sådan resa måste noga planeras och reflekteras över. vi begav oss till helsingborg direkt efter skolan slutat, därifrån tog vi båten och gick sedan runt i den trevliga staden helsingör och där inhandlade vi våra drycker och livet lekte. men, när vi satt på båten hem ändrades glädjen snabbt till något annat - nämligen oro och skräck inför mötet med det värsta som kan hända, nämligen Tullen med stort T. båten gick i hamn, och den där klumpen i magen blev bara större och större. vi delade på oss, i hopp om att inte förlora alla gultackor vi hade. i ungefär hundra meter gick vi var för sig, i hopp om att inte behöva hälla ut våra drycker. när det var ungefär tio meter kvar till slutmålet kände jag sakta men säkert hur klumpen i magen ändrades till att vara på en "jag-är-på-en-lsd-tripp-nivå". med andra ord - VI KLARADE DET OCH SKA HA SJUKT ROLIGT I HELGEN!!!

ja ni fattar principen.
för min del blev det 2 liter vodka, 1 bacardi apple och 1 Breezer hallon.
nu ska jag ut och äta på resturang för vi ska fira fassans 44-årsdag.
grattis pappi! <3

MY HAND IS A SHOTGUN

äntligen är mördarmåndagen över. varför har jag gett denna underbara veckodag ett sådant öknamn är för att jag skulle inget hellre än att vilja mörda den. man måste gå upp tidigt och slutar så jävla sent. aktiviteter efter skolan är inte ens att tänka på, eftersom det känns som om man gått igenom en mangel tur och retur. på tal om tur och retur så ska jag och anna till grannlandet imorgon, förhoppningsvis kommer vi hem helskinnade och med en jävla massa dricka. eftersom jag inte tog bussen hem idag utan blev hämtad, hann jag och fassan sticka till centan och jag fick ett par nya jeans. göttmos.

dagens ord: horskor

/ACL

JAG GILLAR INTE SÖNDAGAR

jag ffs
någon frivillig som vill skjuta mig i huvudet?

FÖR CASHEN DE TAS

allting börjar med en blick, du känner att det snygga offret du just skådat tittar tillbaka på dig. efter blickarna mötts känner du dig varm och lite pirrig inombords. du tar mod till dig och går sakta fram till skönheten du nyss skådat och pratar,klämmer lite och redan nu kan du tänka dig hur bra ni skulle passa ihop. efter ett tag blir du kanske osäker, tänker på framtiden, om du verkligen är redo, kommer det funka mellan oss? det är många tankar som flyger runt i huvudet. du kanske till och med är såpass osäker att du måste prata med en vännina för att fatta rätt beslut. det finns ju så många, mister man en står tusen åter! det finns ju olika färger,storlekar och till och med för olika årstider. men tillslut inser du att ni är menade för varandra, så du plockar upp plånboken, går till kassan och betalar skorna.
hur gör du när du köper skor?

ja, jag är en skopsykopat som lätt faller för frestelser och idag har jag utökat min samling då jag och min käre anna var på nova och shoppade. och jag som bara skulle handla ett simpelt ångstrykjärn..

se dagens inköp nedan:
JAG ÄLSKAR SKOR

 


FINNA LYCKAN I AMERIKAT?

idag är det torsdag, och en ovanligt bra sådan. i skolan fick jag äntligen gjort provet som jag fasat för, och det gick hyffsat bra, tror jag iallafall. vanligtvis brukar vi ha grafisk illustration i 4 timmar på torsdagar, men var på arbetsförmedlingen istället, vilket satte griller i mitt huvud. min framtid är lika klar som en sten i en dimma(jag har ingen aning om vad jag vill göra). eller jo, jag ska såklart hitta min mr right (som förövrigt är skittät, tall, dark and handsome) och starta upp ett liv som pokerspelande hemmafru. men tills dess får jag väl utbilda mig till något coolt i väntan på bättre tider så att säga.  funderar starkt på att bli au pair i förenta staterna då jag inte har något annat vettigt för mig och man tjänar riksdaler på det samtidigt som man kan tänka ett år på vad man ska göra. men jag har lite tid att tänka, och jag behöver inte bestämma mig riktigt än som tur är.  btw idag noterade jag att mina inkomster ligger femhundra plus på kontot(!!!!) det har typ aldrig hänt förut, och imorgon inkasserar jag nya pengar (CA-CHING!)
jag är så rik så att jag kan spela på hästar, det ni.
lycklig amerikansk familj
/Er amerikanska(?) miljonär klin

WHAT WOULD JESUS DO?

ännu en dag har passerat, och jag har inte uträttat något vettigt. har försökt träna lite på det kommande religionsprovet, men utan någon vidare framgång. och jag har nu fått bevis på vart jag fått mina religonskunskaper ifrån;

jag: pappa, varför firar man pingst?
pappa: jag vet inte, jesus dog väl då? (FAIL)
jag:  varför firar man jul?
pappa: Det var då jesus dog såklart! (FAIL #2)
jag: varför firar man kristi himmelfärdsdag?
pappa: Det var då jesus föddes! (FAIL #3)
jag: alltså, du hade fel på allt.
pappa: ja men man hade inte religion på min tid..

WILL YOU BE MY CORONA & LIME?

det var ju somsagt bio i helgen, patrik 1,5 närmare bestämt. en väldigt trevlig och gullig film enligt mitt tycke, den får 4 av 5 klinisar då skådespelarna kunde varit hetare/hetero. efter bion var det egentligen tänkt att vi skulle chilla mest med tanke på min vita helg samt det var cpkallt. men ack nej, det blev fest hos nyström för hela slanten istället, skoj var det. synd att vi kom dit sent bara och att det var jävligt k-k-kallt att vänta på bussen hem.


A LITTLE BIT OF TEXAS HOLDEM

ge mig det här pokersetet och jag gifter mig med dig?

ge mig?

VÄNTAR PÅ ATT TIDEN SKA GÅ

sitter här framför datorn dag numero två av tre på min vita helg, och har precis duschat samt målat naglarna rubinstensröda(!)  medans jag väntar på att de ska torka skriver jag här, kan låta idiotiskt men det funkar. jag kan även berätta att ikeasyndromet biter även på familjen linder då vi åkte in med inställningen "vi ska bara titta", trots detta kom vi hem med tre fullpackade påsar och en ny stor spegel, jävla jedi-mind-tricks-ingvar kamprad. ida kommer hem till mig vid fem och jag har övertalat pappa att vi ska äta kinamat så det blir nog naaajz med lite nudlar,ris,pinnar och sånt. efter maten bär det av till lund för att se patrik 1,5 med anna. kommer säkert vara mycket folk med tanke på att det var premiär igår, men för att se det från den ljusa sidan innebär det statistiskt sätt att det kommer många fler puddingar än vanligt.


/Er favoritbloggare Klin
(Blondinbella, släng dig i väggen!)

EN HÅRD VECKA I GRUVAN

idag är jag omänskligt trött och orkar ingenting. trots detta lyckades jag ta mig till skolan och vara effektiv  (och med effektiv menar jag att sitta och uppdatera min blogg) och jag kan inte bärga mig tills uret slår 14.00 och den hårda veckan i gruvan slutar. efter skolan bär det av till ikea och sedan väntar en romantisk måltid som ska avnjutas hemma hos ida. efter måltiden blir det troligtvis några parti poker, hade varit nice att inkassera lite riksdaler till helgen. min kompanjon anna sitter just nu bredvid mig och beställer biobiljetter till morgondagen.  den här helgen kommer bli nice har jag på känn.

/er gruvarbetare klin


JAG ÄR SJUKT EFFEKTIV

sitter just nu i skolan, och har inget bättre för mig än vänta på att någon ska uppdatera bilddagboken samt sitta på e-messenger, YEAH! i förra inlägget berättade jag om min storsinta flashfilm, som jag kort och gott döpt till klinboarding. och här nedan skådar ni en bild på mitt mästerverk, se och njut!

min coola skatefilm


EN HÅRD DAG PÅ JUBB

ja jag vet att det är skittråkigt att läsa om andras dagar, speciellt om de är
helt meningslösa. just därför tänkte jag nu berätta om min totalt meningslösa
och för att inte glömma, jävligt långa, dag.

den började 06 00 då väckarklockan ringde och jag fick rusha som vanligt,
sedan ankom jag till skolan. slutade runt fyratiden, och inte nog med det
utan jag var tvungen att stanna över för att få klart min jävla flashfilm. men
hårt arbete lönar sig som man säger i grönland, och min film är nu nästan
klar, ska bara lägga på musik imorgon.  funderar på att lägga upp den på
youtube, men tvekar då youtube's servrar kommer antagligen överbelastas
då den är så jävla bra och alla kommer vilja se den.

fassan är just nu och hämtar mat och när han kommer hem ska vi förtära
maten och sedan skratta åt alla i idol.


btw, ironi är min vän.


INLÄGG NUMERO TVÅ

jag har knappt börjat blogga, och är redan en insperationskälla! tro det eller ej.
min gode kollega anna har även skaffat en blogg denna dag, så jag får väl göra
lite smygreklam för henne.

jag känner att jag nu har fyllt tomrummet som saknats i min liv,
tack bloggen för att du gör mig hel och för att du alltid finns där!


JAG TOG DIN OSKULD

här sitter jag och skriver mitt allra första inlägg, och jag kan stolt meddela att den här bloggen
inte längre är oskuld! jag ska knepa och knåpa lite på designen, och när jag hittat något som
funkar och ser relativt vettigt ut så kan jag börja dela med mig av mitt oehört intressanta liv
till alla som känner sig manade att läsa.

håll utkik efter nya inlägg!

Klin
(som precis tagit en oskuld)


RSS 2.0