WONT LET YOU GO

NU SKA JAG FAN BERÄTTA OM HELGEN.

Fredagen började jag jobba 12 45 och satte genast på mig förklädet och började baka kärleksmums åt 50 personer som skall komma på drop-in:et på onsdag & torsdag. Efter det var det mellis och barnen var glada hela dagen. Efter melliset visade jag barnen mina coola konster på kickbikes för att sedan gå in och spela bingo. Jag vann två pepparkakor och en grön glitterpenna (det fanns ingen rosa). Kl 17 00 hoppade jag på min lila fara och cyllade hem för att packa och sedan köra med Matte och hämta Anna på Lödde centrum. Vi hämtade Theo på värnhem, stack till lägenheten och lämnade av litta grejer.  Sen stack vi till mobilia och handlade. Efteråt hade vi en riktig familjemiddag med spagetthi och köttfärssås och kollade på Lets dance. 

Lördagen vaknade vi ganska utvilade, med tanke på att ha haft katter som gått på en hela natten. Och då är det inga små katter utan rediga bamsingar. Började dagen med gröt och mackor. Orkade inte fixa till oss utan stack jävligt sunkiga till mobilia. Fick en skymt av K på vägen. Det slår fan aldrig fel, när man är som fulast träffar man gamla flammor. Vi handlade jävligt goda(luktande) värmeljus för att förbreda oss inför earth hour som skulle inträffa. Galet att man tar det så seriöst, vi kollade ut genom fönstrena och det var ändå en del som släckte.  Senare på kvällen fick vi besök av G & K. Ölspelet slutar aldrig bra.

Söndagen vaknade jag 08 30 (eller ja egentligen 07 30) efter tre timmars sömn. Jag ville dö. Ångest, utkletat smink och bakfylla - på samma gång. Gick direkt upp och tog en cigg. Om det hade funnits ett hål man kunde sjunka igenom hade jag hoppat i det dirr. Anna och K var vakna och satt och åt frukost. Senare stack pågarna hem och vi med..

DÖD
Såhär kände jag, skjut mig...

GOODBYE CPTELENOR

Skulle bara upplysa er om att jag inte har telenor, utan numera comviq och sms:ar som aldrig förr! BITCH
Det är bara tisdag och i helgen vankas det redan partaj då jag och anna ska passa en lägenhet i malmö
Kom och hälsa på!
kgamh

SKEPP OHOY, CRAZY BOY!

Japp då har praktiken börjat. Jag känner mig som barn på nytt. Idag började jag halv tolv och jag hann med att hålla i en fotbollsturnering,  äta mellis, fingervirka och vinna tre gånger på uno (utan att fuska!). Jag hade nästan glömt bort hur det är att äta mellis med alla skorpor, krämer också måste man komma ihåg att torka sin egen plats. Annars är praktiken chill. Jag har redan hunnit få bli hårstylad av tjejerna och bli idiotförklarad av en pojke i trean när jag inte visste vad en paletonlog var. Det var tydligen en proffessor i dinosaurielära, som han skulle utbilda sig till. Tur att barnen har högre ambitioner i livet än mig..


MY LITTLE BUBBLEPONY

IMORGON ÄR DET DAGEN D. (om man hade kunnat lägga in ljudklipp med timer hade Ödessymfonin spelats upp nu).
Praktiken börjar och jag ska leka med barn i nio veckor. Jag är inte nervös  (Peppar peppar ta i trä!) eftersom min såkallade vägledare verkar helt okej. Nervositeten kanske hinner ikapp mig senare..  Klockan 11.30 imorgon ska jag befinna mig på vägledarNs kontor.  Och vad fan har hänt i helgen? Jo jag har hunnit spendera lite kvalitétstid med J och även hunnit med att gå på bio i regniga Lund med Frugan och Simpan. BTW, jag vet att min design är skitsnygg...

Wish me luck!


FISKARNA I HAVEN

Idag är det tisdag och det har varit studiedag. Jag tycker man borde ha studiedag en gång i veckan, minst. För att hålla er uppdaterade om mitt öga går jag nu på antibiotika och det går sakta men säkert framåt, tror jag. Hostan och förkylningen är kvar men jag hoppas att jag mår bra imorgon så jag kan komma till skolan och mysa med alla gullungar!!! Idag har jag varit sleden men trots detta var jag på mormors 45-årspartaj. Eller ja hon fyllde egentligen inte 45 men hon påstar varje år att det är hennes 45årsdag vi firar.  Så vi har gett med oss och hon får alltid ett kort där det står "Grattis på 45-årsdagen". Jag tror jag ska föra den traditionen vidare.. Nu ska jag och fassan kolla på Den rätta för Rosing och sen Andra Avenyn. 

snyggelinda

INGA ÄLGAR FÖR DIG

- Jag vet inte vad jag ska ha för preventivmedel.
- Nähä?
- Om jag skaffar p-piller kommer jag inte använda kondom,
  och jag orkar inte hålla på med pessar och grejer.
- Varför tänker du på sånt?
- Vad menar du?
- Du får ju aldrig ligg ändå.
- Glädjedödare.

FRÅN MIG TILL ER

Såhär ser mitt öga ut i skrivande stund.
(För er som undrar...)
Det är nästan så att man vill äta upp det!

SMAKA?

SMAKA?


JAG KRAVERAR SNART

Jag är inte sjuk. Eller jag inbillar mig det iallafall. Jag tycker det är så tråkigt att vara sjuk. Jag har tröttnat på att nysa stup i kvarten, klia mig i ögonen och umgås med mina vänner Panodil och Ipren, de börjar bli ganska uttjatade nu.  Frågan är om man ska trotsa gravitationslagarna och bege sig ut på galaj ikväll?  Jag menar det kan inte bli värre och det är jävligt tråkigt att sitta hemma.. Det blir antingen det eller sitta hemma med pizza och kolla igenom Sex And The City säsong 1-3 som en annan bokmal.  Jag har viljan men inte orken.  Jaja. Vi får väl se vad som händer. Jag har upptäckt att fler har börjat läsa min blogg nu när jag inte är speciellt aktiv, ganska komiskt!  Fan ta er, friska jävlar!


MEN VAD VET JAG?

Mitt öga är cp och jag vill skjuta det. Jag vet inte vad jag har gjort, men det är illrött och det kommer sekret ur det. Jo, det är faktiskt sant. Enligt en tids googlande.. Nej inte ska man gräva ner sig för detta lilla faktum. Då är det lika bra att slå sig till rätta i sängen och kolla på Tsatsiki, Morsan & Polisen istället. Jag har även fått praktik, vilket är helt underbart då det är nära och har världens underbaraste tider! Jag tackar aldrig nej till att börja vid 12 tiden..

Liten lista över viktiga saker jag fixat:
x Praktik
x Nageluppbyggning inför balen
x Fyllt på mitt spritförråd
x Betalt in pengar till balen

Liten lista över viktiga saker jag borde fixa:
x Väldigt lång lista..


EN HELG EN ÄLG

Fredags var det galnaste på länge. Var först i skolan och skrev massa dikter, sen handlades det lite. Senare stack jag och Mimmi och fetade oss på MC. Jag har ätit ute varje dag den här veckan, inte bra egentligen men vem kan klandra en när nudelboxar är så gott och man inte har orken att laga mat? Jag kommer säkerligen bli en såndär människa som använder sin ugn till förvaringsutrymme för skor om jag fortsätter i denna takten. Ni förstår min kära pappa är out of town och därför blev det fest i fredags. Helt galet. Det hånglades vilt och friskt, spriten flödade, folk spydde och tre vinglas gick i kras. Vid sextiden på morgonen däckade jag i min säng och lyckades sova halvt i tre timmar med låten Infinty på repeat som bakgrundsljud. När jag vaknat mådde jag inte så bra. Tog en huvudvärkstablett och lyckades somna om en stund. Jag, matte och christina körde senare till shell och köpte potatissallad, ostbågar, cola och självklart cigg. Det kändes bra.


RSS 2.0