14 TIMMAR HAR GÅTT

LOGGBOK DAG NUMERO UNO.
Jag vaknar upp mitt i natten, känner mig kallsvettig och hungerskänslorna i min mage blir intensivare för varje minut som går. Mitt enda levebröd är nu skånemejeriers björnbärsfil och kranens porlande vatten. Tanken på att jag måste leva på denna föda i tre dagar får mig att vilja ge upp. Det finns även hinder på vägen såsom inget alkoholintag på 12 dagar, inga orala aktiviteter på 29 dagar samt att jag ej kan uttala ord som innehåller bokstaven S (Jag hatar dig konsonantjävel). Tre dagar till, sen kommer jag bli en helt ny människa (med en osvullen tunga).



Klin Dileva

EN VÄLDIGT SPECIELL DAG

Igår var det onsdag,men inte vilken onsdag som helst - utan dagen D.  Eller ja, det visste jag egentligen inte när jag vaknade, men jag kommer till det. Tankarna om att pierca mig har länge funnits där, men aldrig riktigt blivit av. Anna hade bokat en impulstid och jag följde med som moraliskt stöd. Väl inne i studion tänkte jag "WHAT DA HELL, MAN LEVER BARA EN GÅNG" och massa andra roliga klyschor. Jag försökte kort och gott ge mentalt stöd åt mig själv.

Eftersom jag hade planer på att pierca mig följde jag inte med Anna in i studion, utan det fick Jeppe göra. Om jag hade följt med in hade jag troligen ångrat mig dirr. Men nej, en kvinna från Löddeköpinge ändrar sig aldrig! Och jag tog beslutet att göra det. På salongen i Lund gick jag in och hörde om de hade tid, och de hade de - 17.00.  Jag passade på att skicka en sista hälsning till några av mina vänner då jag troligen inte skulle komma levande ur detta. Salongen var fräsch och det verkade som om de hade koll på vad de gjorde, jag hade bangat att pierca mig i "Jörgen, 34 års badrum i en lägenhet utanför Malmö, Skitbiligt! " - bara för det är billigt och för att de inte leggar. Jag överväger hellre att ha min tunga kvar och få riktiga skötselråd. 
Men klockan slog 17 00 och det var dags, jag trodde jag skulle dö, men det gjorde jag inte och...

VOÍLA!
MmMmM NICKEL


GE MIG ETT H, GE MIG ETT Ö..

Jag ger upp, kapitulerar, hissar vita flaggan.. ja ni fattar. Det jag vill komma fram till är att jag har accepterat att den årstid som vi svenskar fruktar mest, nämligen hösten har anlänt. Hösten är en trevlig period - enligt många. Men jag ska nu berätta lite för- och nackdelar med höstliga klyschor.



"Hösten är den mysigaste årstiden"

Javisst, klart det är mysigt att sitta inne 24/7, aldrig se dagsljus och hamna i ett förstadie till den kommande vinterdepressionen. Det är grrreeat som tony the tiger hade sagt.


"De stickade plaggens högtid"

Det finns inte bara negativa saker med hösten, man kan nämligen se hur dum ut som helst - och det är helt okej! Man kan ha världens dåligaste hårdag och samtidigt vara skitfet, och ingen märker det eftersom du har täckt din fagra kropp med ett x antal lager kläder, mössor och halsdukar.

"Det är mysigt när löven faller"

Käften. Det är inte lika mysigt att få en hög blöta löv upptryckt i huvudet..

"På hösten kommer man tillbaka till sina rutiner"

Klart det är väldigt skönt att komma tillbaka till sina rutiner efter sin sommarledighet. Gå upp klockan sex varje dag, stressa som fan för att hinna med den där fullproppade bussen med svettiga barn för att sedan gå i skolan och knega som en annan statare hela dagen. Vem byter ut det mot att ligga på stranden och lata sig hela dagarna? Inte jag iallafall.


"Hösten är tiden för mysiga hemmakvällar"

Det är nu man får acceptera det faktum att det är slut på de sena utomhuskvällarna då man endast kan gå i t-shirt och jeans all night long. Om du gör det nu får du troligen köldskador av tredje graden eller så blir du steril. Nu ska man istället sitta inomhus som en annan arbetslös och följa alla såpor som sveriges television har att erbjuda. YEAH.



Varma hälsningar från er höstälskare KLIN.


EN KVÄLL I NAKENHETENS TECKEN

igår hade min kära älskarinna ordnat festligheter hemma hos sig. det var jävligt roligt. destu mer alkohol som dracks, destu mindre kläder fanns det på folket. alla var glada och stämningen var på topp, en lyckad kväll helt enkelt! vid halvfyratiden var man hemma i löddeköpinge och fick stappla sig hem från busstationen.
och nu är det ett väl behövligt höstlöv, kan det bli mer chill? njae.

skål för den vita veckan!

JAG & MIN ÄLSKLING


MY LIFE IS BRILLIANT

idag är en bra dag för jag har fått en dator, vår film är färdig och
vi har sovmorgon imorgon.  jag älskar det.
idag blev det du & jag <3

NUTSHELLS AND SO ON

JAG VILL HA DIG

nu ska jag äta kinamat, peace up a town.
(lol x 1243 på bild nr 1)

SKA VI GIFTA OSS?

jag har fått bevis på hur störda människor det finns (tur att jag inte är en av dom)
idag fick jag nämligen detta mejlet:

Hej,
Jag såg ditt kryppin och jag blev direkt uppfylld av glädjeoch tänkte att vi kanske har en lovande romantisk framtid tillsammans för du verkar vara trevlig och mogen. Och jag är tokig i allt som är moget.

Jag var ute i Helsingborg i helgen och när vi kom hem så var kl redan 3.30 och vi var helt trötta. Tänk om du hade följt med så hade vi kunnat dansa lite till lite R&B och hip hopp musik. Vill att du ska få mig att bli snäsvag för dina magiska rörelser med rumpan. Hoppas du har sexiga jens som framhäver dina kvinnliga former.

Hoppas att du skriver och berättar lite om vad du har jort. Jag vill lär käna dig och jag har en känsla att vi har mycket att prata om.

Puss och kram
Jag skickar en bild




När man får ett sådant här brev väcks några tankar:
1. VARFÖR I HELVETE SKICKAR DU TILL MIG?
2. nej jag tror inte jag ska träffa och lära KÄNA dig,
(det hade dock varit ett plus om du var het och pluggade lite på grammatiken, alternativ om du var miljonär.)
3.  jag tänker inte bära sexiga J-E-N-S som främhäver mina kvinnliga former! (menar han att jag är fet?)
4. hur kan han veta att jag är trevlig och mogen? jag har aldrig pratat med dig ditt fucktard.
5. vart är världen påväg?


jag vet var jag är påväg iallafall,
och det är in i bingen, snart iaf..

Tjoflöjt!


I LOVE YOU TOO

det är alltid lika trevlig att komma hem och få syn på att daniel
har lämnat ett trevligt litet meddelande:
SÅ JÄVLA CP


BANANKONTAKT ÄR MIN TAKT

ja kära vänner, då är det väl bara för mig att berätta varför jag kände mig så busig igår.

anledningen var inte mer spektakulär än att jag skulle på en överraskningsfest för den nyss fyllda artonåringen hugo. han visste ingenting utan trodde att han och sara skulle få en mysig hemmakväll, men tji fick han! när han kom in i lägenheten var alla knäpptysta, han fick på sig en ögonbindel och när sara sa "nu kan du ta av dig ögonbindeln" stog 30 personer och skrek "GRATTIS HUUUUGO" mitt framför nosen på honom. 
om det hade varit jag som stod där med ögonbindeln hade jag troligen fått en hjärtinfarkt eller dylikt. mycket trevligt sammanträde, men även de trevligaste sammanträdena lider mot sina slut, så därmed några timmar senare när promillen var höjd ett par procent i kroppen var det dags att åka hem till kära löddeköpinge där jag och mimmi hamnade på efterfest med poker, bröstmätning och spyor.

nu ska jag umgås med dagens homeboy som jag kallar för ipren.

MMM en slemmig blöt puss
  PUSSIS

NÄRA HAVET VILL JAG BO

idag är det lördag och jag känner mig busig som aldrig förr. tyvärr kan jag inte berätta varför jag känner mig busig för då skulle jag nog blivit massmördad. nu är det inte så att jag har joinat ryska maffian och tänker råna en bank, utan det är bara en busig lördag. imorgon kan jag berätta varför jag känner mig så busig, om ni har tur..

är det nu jag ska säga "vi ses i dimman"?

/Ni vet vem

SMÅ TIPS FRÅN COACHEN KLIN

dejting är ett populärt fenomen som har funnits typ hur länge som helst och kommer nog alltid finnas (dvs om inte hela världen lyckas stadga sig), vem dejtar inte 2008 liksom? cool som jag är tänkte jag nu göra en liten dejtingskola med några tips och trix på hur man lyckas charma killen på första dejten.

1. ANLÄND GÄRNA FÖRSENT  
du är bättre än honom, visa det. låt han sukta efter dig i åtminstonde en kvart, eller två..

2.GLÖM INTE BORT ATT RINGA
vem sa att telefonkontakt var underskattat? ring och sms:a honom HELA tiden före,efter och kanske även under dejten? det uppskattas alltid när tjejer vågar vara framåt. svarar han inte är det för att han vill verka svårflörtad.

3.VISA VEM SOM BESTÄMMER

han ska somsagt veta att du är bättre än honom. om ni är på en resturang, vägra sätta dig ner tills han tillslut fattar att han ska dra ut stolen för dig.

4. LEK SVÅRFLÖRTAD
om han ger dig en komplimang, låtsas att du inte hör den och börja nynna på "waterloo". att låtsas somna är även ett säkert kort. om han börjar berätta något om sig själv, avbryt snabbt.
 
5. TA FRAM DINA BÄSTA SIDOR
berätta om dig själv. du kan berätta om alla dina ex, det där skitfula fylleragget på kreta 05 och glöm för all del inte den där gången när du skulle gå till ungdomsmottagningen för att kolla om det verkligen var syfilis du hade. allt mellan himmel och jord helt enkelt.

6. ANVÄND DINA TILLGÅNGAR
forskare har kommit fram till att män attraheras av kvinnors dofter. varför inte utnyttja denna tillgång vi har blivit välsignade med? skippa deon helt enkelt. (billigt, bra och naturligt)

7. VAR NATURLIG
smink är överskattat, och vem gillar inte naturliga tjejer? det är lika bra han får se dig osminkad och ofixad nu istället för att han senare i förhållandet börjar skrika tidigt en söndagsmorgon då han tror han har vaknat upp med the grudgemonstret.

8.GÖR NÅGOT OVÄNTAT
killar älskar impulsiva tjejer, nu har du en timme eller två på dig att charma honom. jonglera,spela maracas,ge honom en teckning du ritat eller varför inte säga att du är gift och har två barn?

9. VISA DINA KÄNSLOR
alla hatar blyga tjejer, var inte en av dom. om du känner att det känns rätt, fria (funkar även om du sagt att du redan är gift) eller varför inte  fråga om han kan sköta din deklarering iår, och för all del, glöm inte bort att fråga vad han egentligen tycker om provrörsbefruktning.

10. AVSLUTA DEJTEN SNYGGT
det finns bara ett sätt att avsluta en dejt snyggt på - att rymma. ytterst praktiskt då du får motion, går med hedern i behåll och du behöver inte betala ett enda öre av maten du just ätit.


jag hoppas att jag har hjälpt er på traven
mvh klin (som förövrigt är singel)


JA MÅ HON LEVA

ja kanske inte men jag vill iallafall tillägna detta blogginlägg som en gest till gratulera älskarinnan anna som precis tagit körkort! GRATTIS <3


JAG KAN VARA DIN LILLA KISEKATT

då har ännu en måndag passerat, och jag är några hundralappar fattigare. (skatteåterbäring är ganska underskattat som robban hood säger) det blev en raffig liten topp med leopardmönster och andra linnen. nu ska jag döda mina lungor sen msnnörda mig all night long, man måste ju döda tiden på något sätt nu när inte idol sänds varje dag.
fyfan vad min vardag är rolig!!!
,jag kan vara din lilla kisekatt

STUDIEDAGAR ÄR GANSKA IMBA

idag är det måndag och jag har studiedag så det glittrar om det. på studiedagar är det egentligen meningen att man ska sitta och studera,vara duktig och kanske t.om ta igen några rester. idag ska jag fanimig ta igen några rester, jag ska ta igen allt jag missat i affärerna på center syd. varför har man inte studiedagar oftare? jag kanske kan ändra på det när jag tar fredde reinfeldts plats här i samhället.

JA MEN KOM DÅ DANSKJÄVEL

fan, det slog mig precis att jag inte har något att längta till. jag har ju småsaker som förgyller vardagen men inte något som får en att känna sig som om man är mitt uppe i en lsdtripp och ser massa rosagröna figurer eller något som typ kan få en att vilja springa ett varv runt stureplan helt naken. ibland behöver man det.

jag är bäst

PUZZ.

ONE NIGHT IN THE WOODS

fredagar, är de inte underbara? nja.
dagen började med sovmorgon för att sen jobba med min hemsida i skolan. efter da school blev det fika med mimmi och wardh för att sedan sakta men säkert bege sig hemåt mot det lilla samhället löddeköpinge.  egentligen var det tänkt att denna fredagskväll skulle vara  en klin&mimmi chillkväll deluxe, men så blev inte fallet. vi kollade på idol, och johan åkte inte ut (<3).  efter idol blev vi inveterade på fest i skogen (läs jävligt lång in i skogen) av linus. vi stack dit, hade trevligt osv. vid femtiden var det dags att bege sig hemåt, vi fick gå på en jävligt lång,jävligt mörk och jävligt obelyst väg i den tidiga ovärmande morgonnatten för att sedan bli hämtade av gunsan.

ikväll fyller ida år
och om jag hinner senare så ska jag bege mig till nelly och gosa med de andra tjejerna.
och för att inte förglömma, vi har studiedag på måndag. LIVET LEKER!!!!!

xoxo
klin girl

RSS 2.0