IT'S EGOTIME

I helgen när jag var på förfest fann jag något mycket märkligt. Inne i lägenhetsägarens badrum fanns det inte hängare fulla med "Dassboken", hårbollar, sönderlästa Kalle Anka-pocketböcker eller annat trevligt som brukar finnas i ungkarlslyor.   Nej utan det jag fann var egobilder som avbildade han + respektive på väggarna. WTF? Vem har egobilder i badrummet?

När jag frågade han varför fick jag svaret:
"Tjejer du vet."

ego @ bathroom


ONE PIECE

Japp nu har jag hittat något att klaga på igen. Det här nya modet med de såkallade "OnePiece". Så jääävla fula. Fjortisarnas nya hittepo, en fakking sparkdräkt! Inte nog med det, runt 1400 kostar dom också. Det störiga är att de säkerligen är asköna..


WHAT DA

Angående förra inlägget, truten. Det blev ingen jävla tv. Det blev inget regeringskifte. Det blev bara massa arga inlägg på facebook från alla okunniga individer där ute.  Statusuppdateringar såsom "Mona Sahlin är dum" "PallaR ej ModdEraATerna!!" "Kommer flytta från detta landet snart assoo" osv.

Nä nu ska jag inte snacka om valet längre, det känns soo 19 september.
Ni får kolla på när Maria Montazami rejvar istället..


BLÅVAL

Alla snackar om valet så då får jag väl också göra det. Go with the flow liksom. Jag har redan röstat aka förtidsröstning. Om man röstar i förtid tror alla att man är sjukt insatt och vet precis vad allting handlar om. Det vet inte jag. Det enda jag vet är att om moderaterna inte vinner får jag en 42" tv. Jag älskar vadslagning.


JELLY + FISH

Det jag tänker på idag är hosta. Asjobbigt är det. Kommer ihåg när man var en liten skoltös och man fick värsta hostattackerna på lektionerna. "SCHH" fick man höra. Ja för det är ju skitlätt att vara tyst med 34 liter slem i halsen.

Det är ännu jobbigare om man sover bredvid någon som har hosta, och är befriad själv. Man har precis somnat och väcks av det personen bredvid en håller på att hosta upp sina lungor. Jag har aldrig känt så mycket sympati och hat på samma gång mot en man som på senaste.


HEJ BLOGGEN

..är så nördigt att skriva. Men ändå så gjorde jag det. Det är ok för mig att göra det då jag är cool. Iallafall, det är roligt när man är bättre än alla andra, och kan berätta det. Därför har jag funderingar på att skicka sms till hela min telefonbok när:

Jag har en bra hårdag.
Jag har fått ligga.
Jag inte kan somna sent på natten.
Jag börjar 06.00 och kan då berätta för alla vilken underbar morgon det är.
Jag bytat ringsignal.

 


RSS 2.0