FAN OCKSÅ

Idag blir det ingen gosig bild. Nej utan idag det blir en bild på min brytna lilltå. Det känns som att jag har blivit straffad för något riktigt hemskt. Av Gud. Personligen. Jag ska trotsa hans vrede och bege mig in till Lund med girlzen och wardh och förmodligen äta lite "tyck-synd-om-mig-själv" mat. Jag tror jag klarar av det. Jag är ju trots allt en ninja. 

FAN


ÖRESUND HERE I COME

Kan inte någon bara kasta mig överbord?
Det gör inget om några pirater får mig att gå på plankan eller om jag blir eftermiddagssnacks för några hammarhajar. Bara jag slipper morgondagen.


FISK I MATEN

En BigMac med mellancola och blötdjur tack! Wtf?


JAG ÄR SNÄLL


Visst är det mysigt att bli kliad på ryggen?

2010-TALETS UPPTÄCKT

Det här med internetbank är ju helt revolutionerande! Jag kan sitta här vid min dator och titta hur mycket jag har kvar på kontot efter dagens shoppingrunda. Vilka saker de kan komma på.. Innan fick jag sitta ovetandes med den där klumpen i magen och undra om jag verkligen hade råd med nästa dags levebröd. Fan alltså, det märks att det är 2010 nu.


LAMMKÖTTSTRENDEN

Han är liten, han är en charmör och han väldigt gosig. Jag talar om min nya kärlek Justin Bieber.  Om jag vore fem år yngre skulle jag säkert vara nerkärad i honom. Om några år när jag är 30 och han 27 kan vi ta ett annat snack. Men just nu väcker han inga andra känslor än moderskänslor. Man vill ju bara ta hem pågvasken så man kan nypa honom i kinderna, göda honom med saft, bullar och en varm filt. 
Bara titta på honom!


RSS 2.0