IDAG ÄR DET FÖRSTA ADVENT

Ibland känner jag mig precis som mannen från Surahammar:
FAIL FAIL FAIL


RIVSÅR, MÅSAR, MAGSÅR

KLINS LILLA JULBORD MED SAKER ATT GÖRA INOM TVÅ VECKOR:
GRAFISK KOMMUNIKATIONSPROVET (Jag hatar dig)
RELIGIONSARBETE ( 7 sidor ren glädje)
INFORMATIONSBROSCHYR  (Ingen vill läsa om grafisk kommunikation ändå..)
DOKUMENTÄREN (Jävligt roligt. Men ack så jobbigt.)
ETT FLASHSPEL (Jag kan lika bra dö nu)
RANDOM TEMA NÄSTA VECKA (Det är underskattat att gå hem kl 17 varje dag)



Jag söker nu dig som är arbetsvillig och motiverad till att göra mina hemstudier. Ingen erfarenhet krävs men skicka gärna in ditt CV + bild för säkerhets skull (Ty jag förmår mig icket till att anställa mindre fagra folk). Jag ser att du är framåt och lite av en nattmänniska då jobbet kan innebära obekväma arbetstider. Lön kan diskuteras men jag ser helst att den betalas i natura, groggvirke eller femtioöringar. Arbetsplatsen är glad och lättsam och jag önskar en likvärdig person med humor och ett stort hjärta. Arbetsuppgifterna som är spännande och självständiga innebär stor utveckling för dig som person och de är en bra merit för framtida studier. Tillträde snarast.

Tveka inte. Sök nu!


WORKING NINE TO FIVE

Idag är det torsdag och jag undrar vart den här veckan tog vägen. Skolveckan har haft tema "framtid" och som vanligt när det är tema är allting knas och känns ganska oplanerat. Jag, Anna och Jeppe har faktiskt varit sjuktligt aktiva den här veckan och kommit på en helt ny produkt, nämligen WiiLearn. Vi har klippt, klistrat och varit sjukt satsiga.
Det har gått sjukt bra men hur kan det inte göra det när man lyssnar på Bruce Springsteen - Santa Claus is coming to town hela dagarna? Idag var vi såpass färdiga idag att vi fortsatte och jobba med vår dokumentär "Jakten på kärleken". Har även på känn att den kommer gå väldans bra. Om man nu hinner att fokusera på den med tanke på allt annat vi har att göra.


Men skit i det, FÖR NU ÄR DET SNART HELG!!!!!
(Det ni skådar nedan är vår übersnygga logga)

S¨Å JÄVLA BÄST!!!!!!!!!

RUN TO THE HILLS

Igår var en mycket spännande dag eftersom jag, Anna, Nyström, Simon och David hade planerat att vi skulle ut på en roadtrip. Roadtripen började i den vackra s:t larsparken i Lund där Anna startade bilen och styrde kosan mot Helsingborg. I början var pågvaskarna kaxiga och skröt om att det var coolt att köra i höga hastigheter. Men när Anna tog ut svängarna rejält var de inte så kaxiga längre. "SAKTA NER, DU KÖR FÖR FORT". Inte varje dag man sitter med tre rädda pojkar i en bil.


Vi kom fram till Helsingborg precis lagom till när båten skulle avgå. Vi satte bilen på nedre däck och gick direkt därefter upp i taxfreeaffären. I väntan på att höra den magiska signalen som betydde att vi var på andra sidan sundet och kunde handla cigg gick vi ut på däck där vi rökte och drack öl. Vi kom slutligen fram till Helsingör. Och det var inte några snygga danskar ute och vandrade idag heller. Jag nog har aldrig sett en snygg dansk, men nog om det.

Jag och Anna visste precis vad vi skulle ha, BACARDI <3 och köpte sex flaskor dirr.

Pojkarna skulle ha öl och enligt Simons beskrivningar skulle det finnas billigast öl på Netto som inte låg alls långt därifrån. Eftersom vi skulle lasta in flaken tog vi bilen och körde dit. Trodde vi.


Simons vägbeskrivning ledde oss till en rak väg som tog oss långt ut från Helsingör, vi kom istället till något random ställe som hette Hillaryd eller något. Vi tycktes inte finna några affärer med destillerade drycker i vitögat, så efter en pisspaus bestämde vi oss för att köra tillbaka till ruta ett igen. Där hittade vi en affär som hette Kvickly (galet namn) där dom sålde FAXE KONDI! Läskedrycken som är mitt kall här i livet. Dom sålde även öl men det var ganska dyrt jämfört med den förra affären så vi bestämde oss för att fråga någon glad dansk om vägen. Vi hittar en sådan och får fina beskrivningar. När är på väg dit ser vi en blå butik där det står NETTO på. Vem fan har blått netto!? Det ska ju vara gult med en skottehund på. Vadfan. Inte nog med det, utan butiken ligger precis där färden startade. Alltså har vi kört en timme för att hitta en butik som låg där vi startade bilen. Glada som aldrig förr går vi in på Netto, och där visar sig ölen vara cpdyr. Så vi kör tillbaka till platsen där jag och Anna handlade. Vi myste sedan på båten hem och bestämde oss för att avsluta dagen på McDonalds. Så vi hade en fnittrig lunch, eller ja middag för klockan närmade sig sju, på McDonalds i Löddeköpinge. En väldigt bra avslut på en väldigt trevlig dag!

Puss på alla.


NO HARD FEELINGS

"En fördom är ett förutfattat antagande om någon eller något, grundat på tillämpning av en stereotyp uppfattning om en grupp som den eller det som är föremål för fördomen anses tillhöra."


Ja jag älskar wikipedia. Men det är inte det som jag ska skriva om, utan det är såklart fördomar.

Det här med fördomar är lite klurigt. Man hör om det överallt. I princip alla männsikor har det,
varesig man vill det eller inte. Även jag.



Jag tänkte nu rada upp ett antal fördomar som ligger mig varmt om hjärtat:

  • Lärare har inte något liv efter arbetstid
  • Om man är lärare/förälder/40 + har man inte sex
  • Folk som lyssnar på country var mobbade i skolan
  • Småfeta män har små kronjuveler
  • Folk som använder fula smileysar som: =) är dumma i huvudet
  • Cidertjejer tror de är bättre än alla andra
  • Alla som går av på busshållplatsen S:T Lars parkering är alkoholister
  • Lärare tycker det är roligt att ge prov
  • Folk som har kursiv text på msn är dumma i huvudet
  • Alla med fula piercingar är whitetrash
  • Alla ensamstående mammor röker
  • Norrlänningar kan inte bli arga

THEY DONT KNOW ABOUT US

Mysig helg. No words needed.
Synn att snön förstör ganska mycket bara.


Jag tänker börja med en ny tradition här på bloggen, nämligen KLINawards.

Jag kommer dela ut det på måfå till något/någon som jag inte hatar, och som
kanske gjort något bra för våran lilla värld.
Och det första priset någonsin (bambambam) går till...

CHRISTOPHER COLUMBUS!


Varför, tänker ni nu då?

Jo, för när Coffe tänkte segla till Indien eller vart han skulle(vad är det för fel på gps?)
hade han med sig massa mat. Och vad gjorde han för något åtråvärt? Jo, han SALTADE maten.
Och det är tack vare denna man som vi idag kan utplåna vår värsta fiende... snön.


DÖDA MIG LÅNGSAMT

Här sitter jag kvar i skolan. Har försökt nu i en - två timmar att printa ut min självbiografi. Med lite hjälp av Hugo och Wardhis gick det tillslut. Nu ska jag snart bege mig hemåt och förbereda mig inför kvällens galaj, nämligen flenkans födelsedagsfest. 

Berättar mer om händelserna i veckan sen.
Puss

JAG ÄR EN DEL AV VÄRLDEN!

Jag har en bekännelse.
Många har varit det länge, men jag har inte riktigt fastnat förren nu. Jag har blivit en facebooknörd. Jag fattar fortfarande inte ett skvatt av sidan men det är ganska roligt att kolla runt på foton och så vidare. Jag insåg att jag nog borde ta tag i min ostädade facebooksida när jag hade 164 nya "händelser", 11 meddelanden i inkorgen och massa sjuka inbjudningar till dessa klubbar och spel. Vem fan var det som kom på de här jävla funktionerna? Nej jag vill inte vara med i din klubb så att du kan byta ditt namn till "Facebook" när 400.000 gått med i den. Kul att heta Facebook Larsson liksom. Nej, nu ska jag jävlar i det bli aktiv! Jag ska tagga bilder, jag ska puffa folk och jag ska ändra min relationsstatus så att hela min vännerlista tror att jag har gift mig. Facebook är nog ganska checkt ändå.
Fan alltså, jag måste skaffa ett liv och lite nya paintskills.

JAG ÄLSKAR FACEBOOOOK


DET FINNS INGEN GUD

Den här helgen har varit den märkligaste, blötaste och kallaste helgen på länge. Notera förra inlägg om mina helgplaner, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Read or die.
  • När jag tog på mig min klänning som jag skulle ha på kvällen hör man "RRRITCH", och det går hål i mina strumpbyxor. Samma tragiska öde hade inträffat Anna och vi fick bege oss ut med bilen & köpa nya strumpbyxor. När vi var mitt i en korsning så stannade bilen pga bensinstopp. Gud hörde som tur var våra böner och gjorde så att vi kunde ta oss till bensinmacken 200 meter bort utan att behöva gå ut i kylan och putta på bilen. Ska även tilläggas att lösnaglar tappades. Allting gick sjukt fel helt enkelt.
  • Väl framme i Helsingborg väntade båten som vi nu skulle festa på. Det var Annas bror som fyllde år och hade hyrt en båt för att fira denna bemärkelsedag med 120 personer. När på kom på båten fick vi hänga in våra ytterkläder för att sedan dricka en välkomstdrink. Buffén bestod av alla sorters mat och däribland havet av mat fann jag den godaste potatisgratäng jag någonsin ätit. Efter två timmar när midjemåttet hade ökat och promillen var höjd bestämde vi oss för att åka hem till Höör för att sedan ta tåget till nästa evenemang. Men då visar det sig att Annas jacka är borta. Efter ett tags letande återfann vi den, som tur var.

  • Vi bestämde oss för att ta tåget till Lund tjugo över elva, så vi gick till stationen. När vi nästan är framme på stationen ser vi hur tåget  försvinner ut i fjärran land mitt framför näsan på oss. Vi inser att nästa tåg inte går förren en halvtimme senare. I brist på annat tidsfördriv blandade vi groggar och avnjöt dessa i kölden på stationen. Vi tog det senare tåget och kom fram till Lund. Där visar det sig att vi hade missat bussen som vi skulle ta till Nyströms galaj med tre minuter, och nästa går inte förren en och en halv timme senare. Så vi chillar i Lund och tar bussen 01 20.

  • När vi väl kommer fram till festen upptäcker vi att det är slut och folket börjar städa. Helvete ja. Men Dag bjuder med oss på efterfest hemma hos honom.  Så  Jag, Anna, Max, Jacob, Dag himself och Julia hänkade.  När vi hade spankulerat ungefär 100 meter öppnade himmelen sig och det började ösregna. Våra frisyer och vårat smink såg inte längre ut som de borde göra. Det var kallt, blött och jag ville bara hem.  Efter många vattenpölsfeltrampningar nådde vi vår slutliga destination. Jag tror aldrig jag har uppskattat golvvärme så mycket som den stunden. När vi gick in i huset lämnades fotspår efter alla eftersom alla var dyblöta. Dag var gästvänlig och lånade ut kläder till de behövande.

  • Vi umgicks i köket, spelade kort, rökte och hade allmänt trevligt. Vid tretiden fick jag smeknamnet Valrossen. Jag kan inte riktigt komma ihåg varför men det var jäkligt roligt då och många timmar framåt. När klockan hade hunnit slå fyra lämnade Jacob och Julia sällskapet. Vi var nu endast fyra kvar, så vi bestämde oss för att titta på en film. När klockan var ungefär sex på morgonen hade alla deckat i Dags soffa framför en dåligt översatt amerikansk komedi. Efter några timmars jäkligt dålig sömn vaknar i princip alla klockan nio med nackspärr, utkletat smink och ryggont. Vi har ingen brådska utan vi stannar till klockan fyra samma dag efter att ha sett ungefär sju stycken filmer. När jag kom hem tvättade jag av mig mitt smink, förbannade skånetrafiken och gick så småningom och lade mig.

          

Det var den helgen det.
           Puzze.
ÄLSKAR GROGGAR ASSOE

YOU CAN TELL EVERYBODY

Idag har jag varit hemma, kände att jag behövde sova ut lite samt torsdagar är inte direkt min favoritdag. Hade så tråkigt att jag tog in posten(!)  till min förvåning visade det sig att skolfotot hade dumpit ner i brevlådan, och jag kan inte förstå hur jag kan ha blivit så fotogenisk!? helt sjukt. Resterande delen av dagen har jag sovit och laddat upp inför helgen. På tal om högtider så hittade jag min nyårsklänning igår, Klirr sa det, sedan var den i min ägo. Nu har jag 127,46 riksdaler kvar att leva på denna månaden. Jag undrar hur det kommer att sluta, speciellt med tanke på helgens bravader.


Imorgon ska jag gå i skolan och efter det ska jag på date med min piercare för att kolla att allt står rätt till i min lilla mun. Efter det blir det troligen inhandling av presenter med Anna. Kanske även en runda på center syd måntro? På kvällen blir det eventuellt idol om inget annat dyker upp. Och även lördagen kommer att bli händelserik då jag ska till Anna för att fira hennes bror. Vi kommer sedan ta oss till helsingborg för att festa på en stor jävla båt med 120 personer och äta god buffé. När vi känner oss mätta och glada ska vi sedan till fest numero två, nämligen Nyström, David och Niklas. Vet inte riktigt när vi kommer hem därifrån så jag har planerat att sova bort hela söndagen. Det var den helgen det.


PUSS  K


JAG HAR DAMP, ADHD OCH RASTLÖSHET

Idag var en mycket spännande dag som inleddes med studentmössprovning, beställde grejer för ungegär 1,2  K vilket jag tror att pappa blir väldigt glad för. Det är fan inte långt tid kvar nu tills man kommer få klippkort på arbetsförmedlingen. Jag tror att jag kommer gråta som om jag fått pepparspray i ögonen den dagen vi tar studenten. Äsch, nog om det. Senare på dagen bar det av till Utmaningarnas Hus i Malmö. För de som inte varit där är det som fångarna på fortet, man går in i olika celler och löser olika uppgifter.
Jag, Anna,Mimmi,Nelly och Jeppe var i ett lag, vi kom trea av fjorton lag vilket inte alls är illa spikat.   Sjuka grejer fanns där inne, bla. ett rum där man skulle skrika så högt man kunde, eller något. Skoj var det iallafall och jag är totalt utmattad denna kväll, men jag måste hålla mig vaken för det är Desperete Housewifes senare.

IBLAND FÅR MAN VARA EGOCENTRISK

MSN?

DET BLEV KARATEFYLLA

Igår var det födelsedagsfest för Nelly hemma hos Stina med trevligt folk. Sammanträdet hade inte vilken dresscode som helst - det var nämligen maskerad. Många klädde ut sig till vackra skapelser(har tyvärr inte bilder på alla), själv var jag en ängel. Frågan är bara vart mina vingar och min gloria blev av under kvällens gång. Jag tror det mystiska försvinnandet kan ha med Ölspelet att göra. Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en mycket trevlig (läs dimmig) kväll.
Tack allesammans!

MmMjaaSNYGGGA JÄVLARSÖTE


KLIN FOR PRESIDENT

Din röst är värd guld
Jag hade nog röstat på mig själv i valet..

DET VAR JU FAN

Chilla lite med julskyltningen FFS!  Halloween är nästan inte över...
Jul = tredje november?

JÄVLIGT MÅNGA TIMMAR HAR GÅTT

Ja, somsagt det har gått jävligt många timmar sen jag piercade mig, och inget av allmänintresse har hänt. Men jag kan uppdatera er om att svullnaden börjar bli lite bättre, men jag pratar fortfarande som om jag har tandläkarbedövning i hela ansiktet, vilket medför nöje till omgivningen. Annars då? Helgen har varit mysig och vit  
(6 dagar kvar tills jag får dricka igen). Fredagen spenderades hemma i kära Löddeköpinge med Anna, Mimmi och Stina. Som medelsvensson brukar man mysa med godis och läsk framför idol, men för min del blev det istället till att festa på måltidsersättning. En mysig sleepover blev det.

Jag och min karatekollega Mimmi umgicks hela lördagen också, och då blev jag bjuden på tacos. Jag tror aldrig jag har uppskattat kryddad köttfärs och guacamole så mycket som jag gjorde den kvällen, jag kände mig som en helt ny människa efter att ha mumsat på "chocolate,strawberry och caffe-latte" smakande måltidsersättningar i fyra dagar. Jag tror jag vet hur det känns att bli upplyst nu.

Moget att jag nästan har gjort ett helt inlägg om mat, nu får det vara nog.

Bakteriebelagda kyssar från er KLIN.


RSS 2.0