ROLIGT & RENT

Roligt och Rent är på vift igen. Kvällen kommer bli så jävla bra. Vi har sprit, en lägenhet, två gram och absolut inga gränser. Nu ska jag bara se Sex and the city 2 sen är mitt liv fulländat.

"Jag ska nog ha något jävligt urringat på mig. Bara för att jag kan."

befrukta mig


REDIG KALASDAG

Idag har jag varit igång all day long och nu är jag totalt slutkörd. Jag har varit på TRE kalas på samma dag. Älskar att ha släkt som planerar kalastiderna för alla jävlar i släkten som fyller år 23e maj. Blir likadant varje år och ingen förstår riktigt varför.

Halv tio var jag på plats på första (frukost)kalaset. Det blev hyffsat sent igår och jag såg ut som en överkörd asiat när jag vaknade.

Note to self:

Ska aldrig mer äta jordgubbstårta.

AHLUDASHIT

Idag blev jag ett steg mer fulländad till beach 2010. Jag lyckades gå ner 316 gram. Vad är min hemlighet undrar ni? Jo jag gick till frisören och klippte mitt hår. Lätt och enkelt tips såhär på senvåren. Langar en magisk cambild också.

TA MIG!!!


FAKKING TISDAG

+
Jag är sjukt sensuell idag. Ska umgås med männen som förstår mig = Ben och Jerry. Helst i min säng framför en p-rulle. Eller Petra Mede Show. Har inte riktigt bestämt mig än.

-
Förlorade på kalaha innan.


MY LOVE

Jag har spenderat alldeles för mycket pengar på sistonde. Nödvändigheterna jag känner behov av är bla cigg, rosa pantern, pilsner och TRE bikinis. Ibland känns det som jag har beslutångest. Men det är kanske bara inbillning. Här nedanför ser ni en bild på mig och Justin B när vi myser framför tvn. 

LOVE YA
 


DAGEN I SIFFROR

Anna är hundra miljoner mil ifrån mig
Systemet är tre kilometer bort
Utgång om några timmar
På en armlängds avstånd finner jag min breezer


Sammanfattning:
Skål


IM DA MAN

Jag har fått min första "tack-för-du-stannar-vid-övergångstället" vink. Det var en äldre dam som tacksamt gestikulerade åt mig när jag övningskörde.

And it felt good.


AKTA PLANET

Förstår inte den här skylten riktigt. Varning för lågt flygande flygplan? Hur många gånger har man hört om en bil som krockat med ett flygplan? Jag tror man behöver investera i en ny GPS om man råkar komma ut på sturups landningsbana eller dylikt.

akta planet!


UPSIDE DOWN

Det är något fel på min disk idag. Den bara står där. Sen har jag tassar på mina bröst sedan gårdagen. Idag känns det lite white trash men igår var det assnyggt. Jag hittade även kvistar i min väska. Vadfalls?

KLIN: 1
VÄRLDEN: 0

RSS 2.0