MY NEW BABIES

Mitt hår skriker på hjälp. Det håller på att avlida. Tacka Jesus för drop in funktionen på frisörsalonger. Men det var inte det jag skulle komma till, utan det var att jag har fått tillskott i familjen. Jag har nu tre fluffiga bebisar som värmer mig under skånes milda vintrar.

Undrar om jag kommer tänka tillbaka på mina skor om tio år och tänka:
Hur fan kunde jag ta på mig de där?


THE PERFECT GIFT



BLIR SÅ LACK

Idag bekämpade jag en av mina stora rädslor i denna hemska värld. Jag gick till tandläkaren. Först när man kommer in möts man av lugnande panflöjtsmusik. Jag tror det är ett försäljarknep. Iallfall så fick jag genomlida processen att bita i den hårda jävla skenan som dom tillverkat för munnar i storlek alá någon som kan få in en banan på tvären. När jag inte tror det kan bli värre så får jag lack också. Nuförtiden kan man se på tv i sin mobiltelefon och ringa till andra sidan atlanten, men inte fan har dom uppfunnit en lack med god smak. Jag hade inga hål iallafall.


DAGENS ARBETSLÖS OUTFIT

coolt
Överdel: Pojkväns oversize t-shirt 
Nederdel: Ett par slitna joggingbyxor med målarfärg på
Skor: Rosa röktofflor
Accesoarer: Cornercigg
Makeup: Obefintlig
Dagens lunch: Snabbmakaroner


NATURAL BORN KILLER

Det här med förhållande är en knepig grej. Alla kommer någongång till en punkt i förhållandet då det uppstår en kris. Idag gick jag och Dennis igenom en svår period. JAG VANN PÅ FOTBOLLSPELET!!!


bäst bäst


YOU ARE MY CUPCAKE

Ni måste erkänna att mina muffins ser jävligt inbjudande ut! Jag kallar dom för KLINmuffins. 

Allt ni behöver för att tillverka dessa goda kreationer är:
Mjöl och sånt
Rastlöshet
30 barn
En ugn
Festligt strössel


JIZZ IN MY PANTS


Jag tycker om dig Mimmi.


IM ON A BOAT MF

Idag noterade jag en sak, eller ja jag har vetat länge att barn ändrar dialekt när man leker.  Det jag ville ha sagt är att barn här i skåne har en tendens att prata stockholmska när de leker med dockor osv. Men betyder detta att barnen från Stockholm plötsligt börjar prata skånska när de leker?

schlangeman


RSS 2.0