TOP OF THE WORLD

puss

Då har även jag trillat dit...

JOBBIGT LÄGE

Jag har nu gjort en egen kategori för mina djupa funderingar. Jag kände att det var välbehövligt, och här kommer ännu en.

Tänk dig en helt vanlig dag, du går upp som vanligt och går igenom alla dina dagliga rutiner som sker när du ska hinna i tid till skolan, arbetet, bussen osv. Låter inte så konstigt, eller hur? Men nu kommer twisten:  Tänk dig att inte få titta på klockan en enda gång under en hel dag. Hur hade man klarat det? Då gäller det att ha bra tidsuppfattning.

BE LIKE KLIN

Hej mina små!
I dessa lågkonjukturstider då många är arbetslösa (som jag) är det ofta knapert och svårt att få ihop det i slutet av månaden. Jag har skaffat en ny hobby nämligen att hänga på gratisbio.se. Trodde inte sånt funkade men det gör det tydligen. Jag har varit med i två veckor och har sammanlagt fått ihop 250 kronor. I fredags fick jag dessa presentkort, och de gäller i princip i alla affärer typ som Gina, H&M, Mcdonalds. De gäller tyvärr inte på systembolaget men man kan inte få allt..  

Gå med och sätt mig som tipsare (klin)
så får du 75 poäng att börja med!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=179231

puss

DONT DATE T-REX

finding it hard.


DJUPA MÅNDAGSTANKAR

Innan det fanns ett språk. Alltså vi pratar om de allra första människorna, hur tänkte dom? Det är ganska svårt att tänka om man inte kan något språk liksom.  Jag tänker ju på svenska. Men hur fan gjorde dom? Jag blir galen och det är nu konstaterat att jag har alldeles för mycket fritid.


2000-TALETS EMIGRERING

Fattar inte vad det är som pågar. Alla lämnar Skåne/Sverige. Till och med min egen familj. Alla antingen flyttar eller så åker dom bort och har sig. Idag känns det som om jag är den enda som är kvar i hela 04-någonting regionen. Ja och systembolaget såklart.


CINEMATOGRAFEN OCH DU

Igår var jag i Malmö och lekte med Fanny och Elliot. Det blev bio och mys och massa prat. Vi hann till och med en nattaglass. När jag var på bion var jag fast i filmen men jag kom ändå att tänka på lite saker. 

På en biograf är det inte okej om:
x Man talar högt under filmens gång.

Det borde införas fler munkorgar i Sverige.

x Man plötsligt får ett behov av att urinera.
Det är ett tecken på att Gud är sne. Eller att man druckit för mycket.

x Inte stänger av mobilen och en låt som "Relax dont do it" börjar spelas.
Funktionen ljudlös, någon?

x Man hamnar vid folk som prasslar och har sig.
Varför köper man enbart godis som låter?  

RSS 2.0