UPSIDE DOWN

Världen är upp och ner. Blondinbella har blivit brunett, mitt té är slut och frugan är bortrest. Det är bara en tidsfråga innan någon uppfinner en baconbh. Eller vänta, det finns ju redan? Mums.
YUMMY

DJUPA FUNDERINGAR

-Vad kollar du först på när du ser en kille?
-Skrevet.

HELGENS SPEKULATIONER

Denna helg har jag kommit fram till:
Barer som serverar shots för 25 kronor stycket är underskattade.
Jag kommer aldrig bli någon riktig ölhävare.
Det går inte att komma undan whitetrash på festivaler.
Sov inte med en aggresiv kattunge då rivsår är tyvärr inte inne i år.
Jag saknar frugan.
Rosa munkar är otroligt trevliga att vila ögonen på.
Folk tittar konstigt när flickor pussas på tåg.


SLUGA JÄKLAR

De som uppfann Spotify är jäkligt listiga. När det är reklam och man försöker skruva ner så stoppas reklamen tills man skruvar upp ljudet igen. Så man är tvungen att lyssna på reklamen, även om du vill det eller inte! Sen att jag antagligen är sist i Svea rike att komma på det här är en helt annan sak..


GODMORGON BLOGGEN

Vad nördigt det kändes att skriva det där. Iallafall, idag är det fredag och jag ska snart bege mig till Mimmi så hon inte blir våldtagen av byggarbetarna som skall komma till lägenheten och mecka. Vi ska senare äta tacos med pågarna och sedan åka in till Helsingborg. Ät mig.

ONSDAGSPARTYT

Igår var det onsdag aka Lill-lördag. Det var fest hemma hos Stina och dresscoden var "Huvudbonad". Jag hade först med mig min hjärna som huvudbonad, eftersom det var det finaste jag kunde hitta. Senare blev jag tilldelad en djävulshuvudbonad, vet inte riktigt hur jag ska tolka det där?


PATRASK OCH MARTINI

Måndagens utgång blev en lyckad och jag hade jätteskoj, som vanligt med Anna och Therese!  Synd bara att mitt dygn är helt åt helvete nu. Men det är bara sommar en gång om året så man får väl stå ut.. Något jag noterade när vi var ute är att det hängde ovanligt många medelålders män på stället där vi var. Therese lyckades hitta nya vänner som var i fyrtioårsåldern. Om man blir bjuden på drinkar är det bara att tacka och ta emot, men när det står en lönnfet dräggig man på fyrtiofem bast och börjar jucka på en i baren är det inte ok. Jag menar man kan väl försöka föra en normal konversation istället för göra något som liknar ett inledande förspel i baren?



VARNING FÖR RAS

Jag måste verkligen städa och sortera lite. Jag har levt i arton år. Hur mycket skit kan jag ha samlat på mig egentligen? Tydligen massor..  Äsch vad gör man inte en måndag för att fördriva tiden.

Dagens att-göra-lista.
Vakna
Ta en cigg
Städa
Ta en cigg
Fixa mig
Ta en cigg
Bli full
Gå ut
Ta femton cigg
Däcka



GOD BLESS MONDAYS

Ikväll är det måndag och ikväll beger jag och flicksen oss ut och festar med alla andra arbetslösa/stekare/semesternjutare som går ut mitt i veckan.  Nu återstår bara den eviga frågan: Vad ska man ha på sig egentligen?



VARFÖR?

Har jag gått mot rött ljus för många gånger?
Är det för mina flimmerhår är obefintliga?
Har det något med alkoholen att göra?
Svär jag för mycket?
Borde jag skaffa ett fadderbarn?

Vad har jag gjort dig Gud..


CHA CHA

Nu har min älskling krillebooi fått en egen låt. Ljuv musik för mina öron. Lyssna på den! Cha cha.


WANT SOME LOVE?

Tänk vad de där japanerna kan komma på. Nu har de kommit med en produkt för alla singlar som känner sig ensamma och vill ha någon att sova med. När du känner dig lite ensam på kvällskvisten är det bara att plocka fram din pojkvänskudde. Sjukt praktiskt ändå, man kan t.om läsa med dom! Skall noteras att det även finns för män..


COMPUTER GENERATION

Ja jag är negativ för tillfället, men vad är grejen med dessa "jag-döljer-huvudet" bilder? Ni kan inte ha missat dom. Om man går in på olika bloggar/sidor poppar de upp överallt - och dom blir bara fler och fler. Om man inte vill visa sitt ansikte så skit i att ta kort för fan. Eller drick slush ice samtidigt - som jag.


HATAR MITT LIV

Nu har jag fått bekräftelse. Gud eller någon annan jäkel där uppe är verkligen ute efter mig. Allting går åt helvete för mig och denna dagen startade inte så bra heller.

Jag blev uppringd av min forna praktikplats (där jag nu står som vikarie) och fick ett röstmeddelande där de sa att jag kunde komma och jobba klockan 10. Jag blev glad eftersom det inte är fel med lite extra kosing såhär mitt i sommaren. Så jag ringer upp dom och säger att jag kan komma och jobba och får svaret - "Det har blivit ett missförstånd. Vi har råkat förväxla dig med en annan Caroline är på vikarielistan."  Tack för det Kävlinge kommun.

Note to self: Ge aldrig dina barn ett mainstream namn.

SAVE TONIGHT

Då var det söndag igen och det här är mitt andra inlägg den här veckan. Bra jobbat Caroline! Får väl snart anställa en fantomskrivare om det fortsätter i denna takten. Fredagen var röjjig men lördagen var inte riktigt rolig. Mådde skit hela dagen (som jag förtjänade helt enkelt). Mår fortfarande skit - och jag börjar undra om det är åldern som börjar ta ut sin rätt? Jag menar jag fyller snart 18 och ett halvt. På bilden är jag glad iallafall.




MINA ÄLSKLINGAR

Har varit ganska off på sistonde. Det har sina förklaringar men jag känner att allt börjar ordna sig nu. Sitter just nu hos E och väntar på att han ska komma hem och då ska vi kränga tacos, tända ljus(nej jag ljuger) och kolla på någon film. Senare ikväll lämnar jag boet och drar ut och festar med bästa frugan och alla andra gosingar. Puss på allt.


HONEY IM HOME

Jag är hemma från stugan i smålands djupaste skogar nu. Det har varit fartfyllda dagar och jag har hunnit med ganska mycket (kan det vara för att det var jävligt dålig täckning på både mobilen och det trådlösa internetet?)  Jag och Ida har varit rumskamrater och hjälpts åt att smälla flugor mitt i natten. En dag begav vi oss ut med båten och fiskade. Vi fick både abborar, gäddor och matte lyckades få upp en ål! Tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv.. Vi har också chillat vid poolen jävligt mycket och alla kom hem sönderbrända och nu börjar det där mysiga fjällandet sätta igång. När vi var på väg in till Tingsryd(moget att behöva köra 1 mil för att köpa cigg..) en dag råkade vi krocka med en buss, det var läskigt men jag överlevde som tur var. Igår (onsdag) fick jag, Ida, Johan och Matte nog av friluftslivet och begav oss hem i den repiga bilen. Lägger in fler bilder när jag får tillgång till dem..


 

RSS 2.0