LITTLE MISS SUNSHINE

Jag har gjort en chrillebooi är lite..orange för tillfället. Men det ska lägga sig snart. Sitter här och väntar på att desperate housewifes ska börja och lyssnar på musik och msnnördar mig. Kan lika bra dela med mig av min musica.. 

V 22'S LÅTTIPS FRÅN DJ KLIN:
Asher Rot - I Love College
Shwayze - Buzzin
Lauren Wolff - No Stress
Van Morrison - Brown Eyed Girl
Timbuktu - Strö lite socker på mig
Curtis Mayfield - Move on up
Neil Young - Heart of Gold
The Hooters - 500 Miles
Promoe - Dekadansen (Siestapepp)
Paul Simon - You can call me Al
Chords - Luckiest Man Alive

                                                                            Sa jag att jag var orange?

PACKA PACKA PACKA

Jag är nog sämst i hela världen på att packa, jag glömmer alltid något..
Men snart bär det av iallafall!


BACK TO BASICS

Här sitter jag i skolan och har absolut ingenting att göra. Alla rester är inlämnade och jag är ganska rastlös. Det är nog ett tecken på att man har för lite att göra när man sitter och har låten La Bamba på repeat samtidigt som man är inne på Blondinbellas blogg. Tre timmar kvar och sedan blir det fika och litta shopping och skitsnack med Anna och Jeppe. Cant wait! 


                                                                            
Titta så glad jag var på Cypern -95!

JAG HATAR DIG SÖNDAG

Då var det söndag igen. Lika roligt som vanligt! Eller nja idag är det extra roligt eftersom jag ska till skolan för första gången på ungefär 12 veckor imorgon - och min dygnsrytm är helt åt helvete! Imorgon ska jag gå upp klockan 06.00. Jag har inte gjort det på, jag vet inte vad.. Frågan är om man ska orka ta sig denna söndag till centan och investera i ett par nya skor i gladiatormodell? Då kanske det blir lite lättare att gå upp imorgon..


MY FAVOURITE COUPLES

Paren som är för bra för att vara sanna, men man kan ändå inte låta bli att älska dom. De är alltid sjukt snygga, passar bra ihop, bråkar aldrig (med undantag för Carrie och Mr Big då..) ja dom luktar säkert till och med gott i munnen på morgonen! Titta och njut.

love love love

DI LEDIGA DI KAN

Fan jag har inte uppdaterat på ett tag nu, det är ganska stressigt nu när man är ledig heela veckan! He he. Har somsagt slutat på praktiken, det var ett kärt avsked från alla barnen och även mina handledare. Fick 200:- i biocheckar och en chokladask som tack för min insats, vilket jag blev väldigt glad för. Jag har även hunnit mecka lite med tältet med Mimmi. Bara en vecka och två dagar kvar nu! Idag for jag till lund och införskaffade mig massa (o)nödvändiga grejer och fick pratat med barberaren. Ikväll blir det antagligen till att chilla med desperate housewifes och kanske lira litta poker sen!



Vet någon hur man får bort nagellack från datorn och mobilen? Vågar inte riktigt använda aceton..

mjau

ÄNTLIGEN!!

JAG HAR EN FÄRDIG BALKLÄNNING I MIN ÄGO,
jag säger inte mer än att ni kan gissa vilken färg den är i :D


DU ÄR VÄRD DET

Näst sista dagen på praktiken idag, och imorgon är det allra sista dagen.  Lite sorgligt ändå, nu när man kommit in i allt och trivs jättebra med tiderna, barnen och mina handledare. Men förhoppningsvis kommer jag dit och vickar i sommar(peppar peppar ta i trä!). Imorgon ska jag iallafall bjuda barnen på glass och ge mina handledare chokladaskar. Annars idag lekte jag med barnen som vanligt och efter praktiken stack jag och Mimmi till skolan och kirrade biljetter till efterfesten. Vi har även lyckats kirra tält till siesta, som det bara är 14 dagar kvar till! SHIT SHIT SHIT.

KOM I FORM MED KLIN

  • Om någon i ditt sällskap äter mer än vad du gör räknas inte dina kalorier.
  • Om du dricker lättdryck till maten blir den inte lika fet.
  • All mat man äter under själva tillagningen räknas absolut inte.
  • Mat som förtärs när man har PMS räknas heller inte.
  • Om du äter någonting när ingen ser på räknas inte kalorierna.

VAMOS A LA PLAYA

Det är nu mitten av maj. Det är snart studenttider, och vad kommer med studenten - just det, sommaren. Inget kan som lite Beach 09panik få fart på människor. Jag har nu tänkt på vad jag måste göra för att åstadkomma den där kroppen alá Baywatch.


Dricka mindre sprit
Hade varit jävligt bra samt ekonomiskt egentligen. Det enda alternativet
här är att bli ett groggluder/gräva ner sig. Långt ner. Skål!


Börja träna på ett coolt gym.
Gym är tjockisförnedring på hög nivå, och så ska man dessutom betala för det? Nja
jag känner mig inte manad att frivilligt trängas på ett gym tillsammans med solarieskadade människor som har lårmuskler som kan liknas vid en D-ponnys.


Fixa den där snygga brännan.

Jag ångrade mig i samma stund som jag skrev rubriken med tanke på att kritor har mer pigment än mig.


Dra ner på ciggen.
FU Nej det behöver jag inte. Man kan vara snygg och rökare samtidigt! Tror jag..


Äta mindre onyttigheter.
Då kan jag lika bra säga upp bekantskapen med alla jag känner. Vad vore en ostbågskväll utan ostbågar?





                 Jag, Juni -09.

JAG HATAR DIG PETTSSON

Idag blev det till att go back to basics, och det vill säga praktiken..
Denna dag var det Fritidshemmens Dag, vilket innebär ett springlopp, korvgrillning, godisutdelning och teater. Min uppgigt var att stå på sista stationen i springloppet och försöka pusha in barnen så de skulle komma i mål. Efter barnen gjort av med sin överskottsenergi blev det korv och sedan teater. Det var Pettsson och Findus som stod på schemat. Jag satt själv med barnen eftersom lärarna förberedde sig inför sitt kommande ABBAmedley (vilket jag tackade vänligen men bestämt tackade nej till att vara med i då jag inte riktigt kan se mig själv mima "Waterloo" iförd platådojjor och fjäderboa inför publik.)  Och mitt i allt råkar jag gäspa, jag tänker inte ens på det själv, och då råkar Pettsonhoran se det och utbrister klämcheckt (notera att han har mikrofon på):

-Du där blondinen på tredje raden, sitt inte och somna, jag såg dig allt!
Schwish säger det, och 500 huvuden vrids hastigt och alla blickar i den svettiga gymnastikssalen fokuseras på mig.
"DU FÅR INTE SOMNA NU CAROLINE!" Hör jag barnen säga i bakgrunden.
He he, säger jag (med ett ansikte som har en rödare hudton än vanligt) Jag får upp tankar hur jag ska döda Pettson på effektivast sätt i huvudet. Efter showen får jag ögonkontakt med Pettsson, han står och hånler. Jag ler tillbaka, eftersom jag antar att han inte fått ligga på länge..



DAGENS FUNDERARE

Jag kom och tänka på en grej..
Har personer med stora näsor mer snor när de är förkylda än personer med små näsor?


500 MILES FROM HOME

Klockan är i skrivande stund 14.17 och jag gör ingenting. Varför undrar ni då? Jo för jag är ledig så jag kan göra absolut ingenting utan att skämmas! Fast egentligen gör jag det inombords, när jag har så mycket att fixa. Jag borde egentligen städa rummet, fixa lite rester och kanske även måla naglarna. När jag vaknade imorse såg det varmt och soligt ut, så jag gick ut och tog en cigg, men det var fan inte varmt för fem öre. Det blåser så in i helvete och molnen kommer och går, jävla laggväder. Men vad gör det när man har jordgubbar?


MMMM

JAPP

Vad var det nu du hette?
Det spelar ingen roll, du är ändå den perfekte.


VAD I HELSIKE!?

NÄ NU BLIR JAG FANTAMIG UPPRÖRD!
Här sitter man, har bänkat sig framför tvn för att avnjuta veckans upplaga av Andra avenyn! Men vad får man tillbaka? De har tagit sommaruppehåll!? Vem fan tar sommaruppehåll i början av MAJ!? Utan att förvarna dessutom..
Fu svt.


HARD DAY AT WORK

Idag har det varit EQ dag på skolan! Detta innebär i princip att man ska vara snälla mot varandra. Jag och tre stycken sexor var i en grupp. Vi bakade 600 EQ-Bollar, en till varje person på hela skolan. (Det är egentligen vanliga negerbollar, men eftersom neger är ett fult ord får man inte säga det.) Mästerverket tog 4 timmar att skapa , det innehöll 10 kilo havregryn och 7 kilo margarin! Mina händer blev ganska möra av allt rullande.. 

Senare kom de små barnen in till mig och eftersom det regnade idag blev det filmstund med jönssonligan, saft och popcorn. Men innan det hade vi "prat". Dagens ämne var "Att ångra sig".  När fröken frågade "Har du någon gång ångrat något du gjort" kom svar som:

"Jag köpte fel chipssort en gång. Då ångrade jag mig"
"Jag ångrade mig när jag släppte in ett mål på handbollen."
"När jag bråkar med min lillasyster brukar jag ångra mig."

Stackars barn, de vet inte vad som väntar dom i livet.. Även jag fick en tankeställare, och började tänka på lite saker som jag ångrar.

"Jag borde inte tagit den där sista groggen.."
"Varför skaffade jag inte en mobil med alkolås..?"
"Borde inte strulat med han där killen som var så snygg efter 5 shots.."
 
majau

BARA EN TANKE

Helgen var bra och galen pallar inte skriva om den. Läs annas blogg så fattar ni..
Idag har jag varit på praktiken och sedan i skolan och gjort det förbannade provet.. Känns ganska skönt att ha det gjort! Träffade många gamla bekanta ansikte och fikade (vad gay det låter..) med wardhan.

Förresten, är det någon som vill gå på bio med mig om ca 199 dagar? Rättare sagt den 20e november..
En fågel viskade nämligen i mitt öra New Moon har premiär då!
 

RSS 2.0