MIDNATT RÅDER EJ LÄNGRE

Hallå era materialister!
Ja, ni hörde. INGEN kan förneka att julklapparna är en (läs skitstor) ganska stor del av julafton. Eller ja, jag kan inte iallafall. Visst är det trevligt att träffa nära och kära. Men vad vore julen utan dess paket och glans? Lite som att ta bort Kalle Anka, man vet att det är något som fattas men man kan inte riktigt komma på vad. Iallafall, julen var trevlig med tomtar, glögg, mandlar och alla dess tillbehör. Jag blev rikare med produkter som: mobil(rosa), festivalbiljett, pengar, parfym, plattång(rosa) och massa annat skit.Men min brors present var ändå top noch, vodka och blannevann! Varför är det inte jul oftare? Livet hade varit så mycket enklare då. Ska även säga att min pudding Fanny har nu blivit stor flicka.

364 DAGAR KVAR TILLS JULAFTON!!!

vill ha dig i mörkret hos mig



FRÅN MIG TILL ER ALLA

AVSUGNING?

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

Sjukt fult namn egentligen. Varför heter det ens dopparedagen? Eller det kanske bara är jag som associerar namnet till något helt annat? Vem vet. Iallafall, gårdagens inlägg skrevs av veckans gästbloggare, nämligen Wictor. Han har inte alla hönsen hemma men man kan inte klandra honom. MEN Imorgon är det dagen D (som nog inte undgått någon)nämligen JULAFTON!!!!!!! Idag har jag slått in alla mina gåvor till nära & kära och ätit pepparkaksdeg. Kan uppfattas lite  jobbigt, men jag ska ge personen som uppfann presentkartonger en redigt stor lussebulle, eller ett bj.. Och jag tycker att my lover ska komma hem nu.

Ömhetsbevis från KLIN 

MM DE E SÅ GOEETT




Dagen före the J day, kliver the special in och bloggar.

Jag har alltså fått äran att skriva några rader i bloggen om flickvasken KLIN eller Clean, ja välj själva!
Så varför inte dra fram i lucka 23, ett skjujt internt skämt till och börja med!

För som sagt, enligt mig är fel att benämna Caroline som KLIN utan det ska i folkmun numera vara Nessie...
Och varför detta motsägelsfulla smeknamn måntro?
 
Jo alltså, en dag gick hon lite för långt, extremt  men omtyckt!  




Ja, säga vad man vill om denna gröna flickvask, men hon är bra dum i bland. Men vi gillar henne ändå!

Annars tar jag i akt och tycker ni ska checka in min blogg istället... 

Om inget annat önskar jag er läsare en God Jul och gott Nytt år, och nej ni får ingen hästens säng i år i heller hur mycket ni än vill pirra i den!

YOURE MY SPARKPLUG LOVE

Idag har varit en skojsig dag. Gick till skolan (som jag är jävligt trött på) och lekte med broschyren första lektionen. Andra lektionen blev jag klar med mitt übercoola spel och på eftermiddagen väntade jag på Mimmi som skulle klippa klart så vi kunde handla lite julgrejer. Helvete vad jag handlade ramar, helt galet. Igår såg jag en klänning som jag blev kär i, som var perfekt till julavslutningen. Jag dealade med pappa att jag skulle betala 20 kronor av den, och att han skulle betala resten. Jag tyckte det var en bra deal, han med. Så efter vi ätit stack jag upp till Center Syd och inhandlade min 
julklänning, Jag kommer nog snart få egen nyckel till Center Syd om jag fortsätter i denna takt. Och det värsta är att jag har en del kvar att handla. Jävla schkit.  Imorgon ska vi måla med vattenfärger i skolan. Motivationen ökar för varje dag.
Ge mig en grogg eller två, så blir nog allt bra.

bezt



VAR ÄR TOMTEN? DÄR ÄR TOMTEN!

De är tillbaka..


MY NEW HOMEBOY

Min nyfunna homeboy heter Israel Kamakawiwoʻole.
Han gör bra musik och har en fin ukelele. Synn att han är död.

I TOLD EVERY LITTLE STAR

Idag så vaknade jag approx 06.21 av att mitt hus skakade. Jag trodde först att jag drömde. Men det gjorde jag inte, utan det var en jordbävning! Helt galet. Anna ringde mig kort därefter och frågade om vi kunde julhandla idag. Det var ett tufft val, skola eller shopping? Jag tänkte inte länge utan valde shopping. Så jag kollade på nyheterna och somnade sedan om. Jag och Anna träffades senare i Malmö där vi köpte present till Ehsan (Han ville ha en spegel). Han blev glad och tackade för den i direktsändning! Jag fick lite inköpt och sedan begav jag mig till Center Syd med Mimmi där ytterligare inköp uträttades.

Lussevakan firades med bio (VAD HAR HÄNT MED MINA ALKOHOLVANOR!??!)
Jag, Anna och Fanny såg tre bra filmer och åt god föda samt chillade med vakter kl 7 på morgonen.
Dagen efter lekte jag Fanny och Nelly hela dagen.

Imorgon ska jag göra klart mitt flashspel sen orkar jag inte mer.. JAG VILL HA LOV!!!!!!!(UTROPSTECKEN)!!!! NU

PUSS FRÅN MIG.

IM THE KING OF THE WORLD

Idag är jag bäst. Jag har gjort det fruktade provet som jag skjutit upp allt för länge samt jag fick MVG på självbiografin. Jag försökte även att göra min flashfilm KLINBOARDING internationellt känd genom att ladda upp den på en spelsida som Wardhis tipsade mig om. Men den fick inte finnas kvar på sidan då det tydligen inte var acceptabelt att erbjuda visning av brösten om man röstade full poäng på mig. Jävla Amerika. Ikväll ska jag på julbord med familjen I guess.
På tal om annat så fick vi en chokladkalender till klassen idag. Man får en bit av Magistern om man är snäll.

Chokladkalendrar är ett jävla påhitt egentligen.  Alla vet att choklad är onyttigt osv, men:


I en kalender finns det 24 bitar.
I en bit choklad som väger 3 gram finns det finns det 15 kalorier.
15 gånger 24 blir 360.  Alltså innehåller en chokladkalender 360 kalorier.
Tänk på det ni! nu ska jag i alla fall öppna nummer nio..


 

Såhär mycket motsvarar 360 kalorier! Bon appetite!
JAG HOPPAS DU BLIR FET

I SEE YOUR TRUE COLOURS

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera. Men det blir lätt så när man håller på att drunkna i ett hav av orientaliska läxor. Jag förstår att ni vill veta vad jag gjort i detalj den här veckan, men ack nej det orkar jag icket berätta. Jag kan berätta att det har varit sleepover i malmö hos Jeppe. Vi var jävligt duktiga och detta ledde till att vi blev färdiga med vår dokumentär. Jag, Anna och Jeppe - Jakten på kärleken. Sjukt B men cool ändå. Kan länka när den kommit ut på youtube, he he.

Det har inte hänt så mycket i veckan men jag har iallafall kommit på att jag nog varit kär i Ted Gärdestad om jag var tonåring på tidigt åttiotal. Annars inget nämnbart, eller jo, jag har inte tappat bort någon tändare. Ett perfekt veckoavslut hade varit att skrämma lite älgar med D, men vi får se hur det blir med den saken. 


Pussenuss.


VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?

Jag vet att jag är sent ute. Men jag har inte haft tid att uppdatera bloggjäveln!!!
Men jag tänkte iallafall dedikera det här inlägget åt Johan Palm och hans fjortisfans.


När Johan Palm åkte ut ur idol blev det rena rama hysterin, wtf liksom? Alla som står och bölar måste ha något fel i huvudet enligt mig. Jag undrar hur de tänker när de står i publiken med sina fula bandanas och mascaran rinner. Vad hände med 93:ornas stolhet? Eller iofs, de har nog aldrig haft någon. Jag har en teori om att alla som föddes efter den 21 Februari 1991 blev mentalt efterblivna. Jag tror att det stämmer. Och vad är egentligen problemet med den retarderade tjejen som började hyperventilera när Johan uppträdde? Hon sa senare att Johan Palm betydde mer för henne än hennes egen familj. Jag hoppas att hennes familj sätter henne i karantän och plågar henne till hon får lära sig lite hyfs. Om jag vore Johan Palm hade jag blivit ganska rädd. Men han kanske inte bryr sig så mycket, han lär ju få ligga som aldrig förr.

Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

RSS 2.0