DEEP SHIT

i will never forget you
Hur kan du göra såhär mot mig? Efter allt vi gått igenom. Alla minnen vi delar och roliga stunder vi haft. Det känns för jävligt att du bara ger upp. Kunde du inte gett mig en chans åtminstonde? Det är det som sårar mig mest. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Men jag har bestämt mig för att skaffa en ny. Han heter Sony Ericsson.


MÅNFUCKINGDAG

Jag hatar regn. Speciellt när himlen öppnar sig precis när man ska gå till bussen. Regn gör en begränsad. Man kan inte cigga i regn. Man bara fryser, får asfult hår och ser allmänt dum ut. Den här dagen suger.

Inte nog med det, när jag sitter i busskuren och försöker äta en ful kanelbulle kommer där två mongolider som ska småprata också. 

Sen är min mobil sönder. Måste köpa en ny. Sen har jag ett sugmärke också. Döda mig.  


WORK IT

Jag älskar när det ringer.

-Hej det är KLIN
-Vill du ha ett jobb?
-Ja

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb och det pirrar i magen.
(Om det skulle finnas ljud hade det spelats ödessymfonin atm)

SEXY TIME

Vad har du på dig?
Jävla fråga egentligen. Den pilska mannen/kvinnan som ställer frågan förväntar sig ju ett
relativt porrigt svar.

Man ska inte ljuga, men hur hett är det med svaret:
Jo jag sitter här i BH:N som borde slängts för sådär tre tvättar sen, mina mest bekväma trosor och t-shirten från gympan i högstadiet. Själv? ;)


I DO, OR DO I?

Tänk när man hittat den där stekigt snygga killen i sitt liv. Man har kilat stadigt ett tag, slutat vaska på resturanger  och har på känn att det antagligen är färdiggökat i ens liv. Så BAM en dag ställer han the question - Vill du gifta dig med mig? Så passar inte ringen. FAIL. Den tanken har aldrig slagit mig innan. Jag menar, dom passar ju alltid i filmer?

inte igen danne..

HEJ DÅ

Nu skiter jag i det här. Sticker till Norrland inatt. Skall sitta i en asmörk skog och supa ner mig någonstans. Eller ja inte riktigt för det blir inte mörkt där på sommaren. Men ni fattar poängen.

JUST LIKE THAT

PoOLBAbE
You make me feel so good.

RSS 2.0