BLUFF OCH BÅG

Idag har jag jobbat(!) och kommit fram till en sak. Hösten är här. Var ute och lufsade med barnen i L-town och upptäckte det när det strök isande vindar längs min sportiga jacka. Jag pallar inte göra en redovisning om hur mycket jag hatar hösten. Ni kan läsa HÄR om hur mycket jag hatade det förra året istället. Lövhelvete.


FRUKT ÄR GODIS

Nej det är det inte. Den som kommit på det uttrycket måste varit jäkligt bitter. Idag har jag jobbat med barnen och är avslagen som aldrig förr. Vi pratade om att hur viktigt det är att äta mycket frukt och grönt för alla nödvändiga vitaminers skull.
Jag analyserade mig själv och kom på att jag faktiskt är duktig på att få i mig frukt och grönt. På en vanlig lördagkväll jag kan dricka både päron, äpple och jordgubbscider.
 


KLOCKRENT


BAKISFRUKOSTEN

Jag och Anna anordnade partaj igår. Det blev en galen natt med för många groggar. Väktare kom, kylen blev länsad och allt i hela lägenheten luktade kanel av okänd anledning. Maria lämnade även sitt nummer på en lapp. Men frågan är, vem fan är Maria?


m


DESPERATE HOUSEWIFES

Igår var det en månad. Vi såg the ugly truth på bio och gjorde tacorullar. Det var en fin dag helt enkelt.

Idag har jag påbörjat mitt samboliv med Anna. Vi gick och handlade innan idag, det tog en timme och det blev totalt fem fyllda (jävligt tunga) matkassar. Inte illa kirrat för att vara arbetslösa. Nu är vi husliga, det vill säga jag bloggar och Anna lagar mat. Och snart ska vi titta på idol, avnjuta maten och toffla tillsammans.
Ljuva samboliv.


GREATEST NIGHT EVER

AAH, vet ni vad som händer ikväll?
Jag ska se Pablo fucking Francisco LIVE!!
It's going to be awesome!


HAPPY BIRTHDAY TO ME

Vet ni vad? Idag fyller min blogg ett helt år. Tänkte ta tillfället i akt och berömma mig själv för att jag skrivit ner mina tankar och upplevelser som skett under de gångna 8760 timmarna.

Dagens:
High: Idol
Low: Fuktigt klimat
Låt: Ricky - Fall in love
Ekonomisk status: A-lagare 
Solbränna: Obefintlig
Nikotinbegär: Gigantiskt

NATTLIGA SPEKULATIONER

Ja här kommer jag igen med mina funderingar. Klockan är mycket och jag har shottat ikväll, så det kan vara därför. Shotten innehöll dock inte alkohol utan hostmedicin. Ännu bättre. Ja det jag skulle komma fram till var att vi tjejer har massa hårtoffsar och hårnålar som vi använder för dagligt bruk. Men varför försvinner alltid dessa!? Jag har inte hört om en enda person som inte blir av med dessa tillbehör. Men nu kommer nästa fråga, var tar de då så mystiskt vägen? Det lär ju teoretiskt sätt ligga ett berg med hårnålar och färgglada sidentoffsar från nittiotalet i ens hem? Om någon har sett ett sådant berg, kontakta mig.  


OH HAPPY DAY

Jag har nu hittat den ultimata frasen som gör livet värt att leva:
Uttag medges ej: Saldo: 0,18 kr. 
Fu Sparbanken, Arbetsförmedlingen, Livet och Zlatan.
Sen är jag förkyld också..




RSS 2.0