BARA ATT BITA IHOPPA

Idag har det varit mysigt på praktiken. Dagen började med kubbspel med ettorna och tvåorna. Dom är så söta och bra på att klia min rygg.. På eftermiddagen var det spa för tjejerna och brännboll för killarna. Jag fick lägga ansiktsmask på min handledare och måla sextio naglar rosa/lila/glittriga.  Det var även fotbad och fruktstund med levande ljus på menyn. Varför har inte vi sånt i skolan?


JUST NU ÄR DET

48 Timmar till Valborg
4 dagar till Festen
1 månad till Siesta.
36 dagar till balen
45 dagar till studenten
667 dagar till jag får handla på Systembolaget


DÖDA MIG LÅNGSAMT

Hallå era dieselråttor!
Jag hatar den här dagen, lite iallafall.. Stack somsagt till skolan med Wardh. När vi kommer dit säger Linus att han inte har tid att vänta på oss när vi skriver prov. Så vi kunde inte göra något prov, utan får göra det nästa vecka istället.. Gah. Fick iallafall lämnat in lite rester och ta en cigg vid skolan. Vi stack senare till BK och beklagade oss.. Annars var praktiken chill de två timmarna jag var där, det var nämligen småstjärnorna idag. Underbart med barn som dansar i otakt och inte riktigt sätter alla toner till Cara mia, Empty room och Jennie let me love you.
Sjukt störigt att jag inte fick gjort provet idag, hade varit skönt att ha det avklarat nu när det är så mycket annat jag måste fixa. 


Funderar på att ersätta trycket STUDENT 2009 till STRESSAD 2009 på mina studentkläder..

dö hora

SUNDAY MORNING BREAKUP

Klockan är nu 11 23 och jag har precis duschat, chillar otroligt nu på morgonen. Idag är det praktik från 13.00 - 16.30. Den här veckan kommer bli fylld av fart och fläkt har jag på känn. Jag tänkte nu berätta mitt veckoupplägg för er!

MÅNDAG: (idag)
Praktisera all day long och sedan hem och ha lite barbequefest med familjen Borggren. Jag skall även försöka klämma in tid för att plugga inför mitt kommande prov(!)

TISDAG: 
Börjar praktisera 11.15 och skall försöka sluta tidigare eftersom jag måste in på skolan och ha utvecklingssamtal, göra prov, skriva ut min loggbok, lämna in rester osv.. Fattar inte varför jag är så ambitiös.

ONSDAG: 
Slutar jag 16 30. Efter det ska jag och pappa handla lite grejer, kanske börja packa lite inför morgondagen?

TORSDAG: (Valborgsmässoafton..)
Idag praktiserar jag fan ta mig hela dagen, pallar inte. Hoppas innerligt att barnen går hem tidigare eftersom det är valborg.. För när arbetsdagen är slut bär det av till Malmö med Anna, Therese och Rickard(?).  Blir antaligen förfest med fler folk i lägenheten och sedan utgång. 

FREDAG:
Ska jag och anna mysa hela dagen i lägenheten, vi får se vad tiden utvisar..

LÖRDAG:
Då är det PARDEY i lägenheten! YEAH

SÖNDAG:
Ska jag hem till Lödde och dööö.

KUNSKAPEN ÄR PÅ TOPP

En helt vanlig morgon vid familjen Linders frukostbord:

Matte: Det är två veckor kvar tills vår klass åker till Prag
Pappa: Vem fan åker till Polen på skolresa?


EN ORGASM, TACK!

I fredags var det lungt på jubb. Började kl 13 och avslutade dagen vid 17, Men något oväntat hände, Andreas kom och hälsade på! Både jag och barnen var väldigt förvånade över detta. Jag fick förklara att det inte var min pojkvän utan min lärare och han fick berätta för barnen varför han pratade med en annorlunda dialekt..
På kvällen blev det utgång med Anna i Malmö. Vi beställde orgasm och shotlines, sen var kvällen perfa! Vi hamnade i vip rummet och blev fotograferade och shit. Efterfest i vellinge är aldrig heller helt fel..
lördagen vaknade jag vid 17 30 och kände mig inte alls på topp. Det fick bli en kväll med mina goda vänner telefonen, ostbågar och robinson. (Pallar inte att Billing åkte ut btw..)
söndagen stack jag och mimmi in till enté och spatserade. Kirrade en studentklänning, känns skönt att det är fixat! Nu återstår det bara tusen andra grejer!


snyggt

VAD HÄNDER MED MIG?

Godmorgon!
Det här är sinnessjukt, ett mirakel (nästan iallfall) har inträffat!
Jag vaknade av mig själv på en vardag, inga klockor, ingenting väckte mig, utan jag vaknade av fågelkvitter och solsken. Det här har inte hänt sedan jag började årskurs sju ungefär. Vid närmare eftertanke tror jag det är för att jag inte har någon som helst dygnsrytm. I lördags gick jag upp 08.00 och gick sedan och lade mig 08.00 på söndagsmorgonen.  På tal om lördagen hittade jag världens finaste balklänning, både jag och mamma blev helt till oss och lättade över att vi äntligen hittat den ultimata blåsan. Men det var innan jag tittat på prislappen, där det stod 8195:-. Den var helt plötsligt inte lika fin längre. Efter många nederlag stack jag och mamma till västra hamnen och åt på en stekarresturang med världens godaste enchiladas. Vi åkte sedan hem, jag fräschade till mig litta och åkte sedan in med Anna till Malmö igen för att festa hela natten lång.

PEACE OUT

SVENNEBANAN SVENNEBANAN

Har haft den här låten på huvudet ett par dagar nu..
Årets sommarplåga kanske? Kom ihåg vart du läste det först ;)


HARD WORK WORK

Hallå era mugglare!

Praktiken är sjukt chill och jag är glad eftersom jag har fått vikariat under sommaren! Om det är någon som är sjuk/de behöver extrafolk är det jag (CAROLINE LINDER) som de ringer så jag får rycka in! Oh happy day...

Barnen är väldigt snälla mot mig, förutom idag när en unge råkade kasta en kubbpinne på mitt smalben när vi spelade kubb. Ont som fan gjorde det, men jag fick en kram och en teckning efteråt så det blev lite bättre av det. Imorgon är det fredag och jag jobbar stängning (12.45 - 17.20). I helgen har jag även planerat att hitta min blivande balklänning och gå ut och spendera pengar på alkohol.


Skepp óhoj, crazy boy!


EN GALEN FREDAG

I fredags var det galet. Det var egentligen tänkt att bli utgång, men vi kom aldrig så långt. När det är två tjejer och åtta killar i en lägenhet kan det bara bli bra! Jag och anna hade fint planerat våran spritupplaga för helgen, men den tog fan slut på första dagen. Jag och anna har upptäckt en ganska rolig grej, nämligen att vi blir jävligt husliga på fyllan, vilket är jävligt konstigt eftersom (jag iallafall) inte är det i vanliga fall. Trots att vi var dyngraka lyckades jag ta ner persiennerna i sovrummet, tvätta bort sminket (jävligt halvdant, men ändå), öppna dörren till katterna och plocka undan lite smått i lägenheten efter kvällen. Anna var så satsig att hon lyckades hänga upp sin klänning på en galge! Jag skrattar fortfarande åt det här i efterhand..

GLAD PSÅK

Jag tycker bilden nedanför är smårolig även om den är lite whitetrash..
Glöm inte att det är påskmiddag hos mig & Anna på Söndag!
GLAD PSÅK!

hahhaha


GLYTTAR ÖVERALLT

Idag är det fantamig skärtorsdag och skärtorsdag betyder ledighet. 
Sjukt skönt, jag älskar ledighet..

Och vad har jag hunnit med hittills?
I Lördags stack jag, frugan & therese på galen fest hemma hos K. Det var en blandning av blod, svett, groggar, saliv och uppbrända väskor. Väldigt trevligt men inte lika trevligt då man inte lika pepp åkte hem 06.03 på morgonen. Jag var hemma vid 08 tiden eftersom jag fick vänta en halvtimme i soluppgången på Södervärn.

Efter tre timmars sömn var jag tvungen att gå upp dagen efter då jag skulle på handledarkurs. Sjukt skum kurs. Att kolla på en 7" skärm i tre timmar kan inte vara bra för någon. Men men nu har man gjort det iallafall. Dirr efter kursen blev det till att styra kosan till b-town där projektarbete väntade. Den kvällen somnade jag väldigt gott.

På måndagsmorgonen vaknade jag utvilad efter x antal timmars sömn. Kände mig pepp igen. Nästan lika hurtig som Anna Skipper. Eller ja inte riktigt men ni fattar vad jag menar.. Så på kvällen stack jag, frugan och therese aka PARTYANIMALS!!! in till etagé. Vi drack drinkar, dansade litta och hade djupa disskusioner med massa pågvaskar, men det sjukaste var att jag pratade med en kille från typ Landskrona eller något, och efter ett tag upptäcker vi att vi är nästkusiner. Vi pratade inte mer efter det. Klockan 06 07 var jag hemma denna afton..

Jag har även hunnit med att leka på Nova, det blev en klänning till helgens begivenheter och litta annat smått & gott. Senare på eftermiddagen stack jag och Mimmi till CS och gled rundor. 

Idag har Jag, Mimmi, Nellan och Erika varit aktiva och jubbat på projektarbetet, snart färdigt hoppas jag..
Ikväll ska jag bara ta det lungt och typ packa litta. Drar till malmö imorgon och ska bo med frugan hela helgen! It's going to be great. Imorgon är det pre-party i lyan och sen ut på Galant! Cant wait
PINA COLAADDA

 



VAD I HELSIKE

Barnen är så söta.
Idag skulle vi ha charader,  så fick en kille frisör.

Jag: Du vet vad en frisör gör va?
Lillkillen: Nej det vet jag inte
Jag: Har du aldrig varit hos frisören?
Lillkillen: Jo flera gånger
Jag: Men då vet du ju hur dom gör?
Lillkillen: Nej för jag blundar alltid när dom gör vid mig.


RSS 2.0