JAG ÄR SJÖMAN

Idag har jag varit sjöman. Jag fick upp sju torskar och mötte solnedgången på en båt i Öresund.

Raggningsfaktor: Inte hög. Om man gillar män i övre medelåldern med massa tatueringar på diverse sjömotiv är där dock ett jäkla urval. Men det kan ju mot förmodan hända att man stöter på en snygg sjöpåg. Då är det som tjej bara att låtsas att linan snurrat in sig, trycka ihop pattarna och be om hjälp. Sen har du honom på kroken. Höhö.


STEKARDOJJORNA

Har precis kommit hem från en fin grillkväll hos min vininna (vän man dricker vin med) Elliot. Men det är inte det som är poängen, utan dessa ascoola pjux jag såg idag.

De är tillbaka.. BUFFALOSKORNA! När och hur hände detta? Funderade på allvar att köpa dom. I syfte att man kan ta fram dom när man haft en dålig dag, skratta lite och samtidigt tacka Gud att man inte är whitetrash.


CONVICT MUSIC

Dagen började med att jag vaknade 06:53 av tanken: om jag vann en miljon skulle jag.. skärp dig nu sa jag till mig själv och somnade om till ljudet av fläkten.

Är arg på Akon. Han säger alltid convict music i början av hans låtar. What for?

Har gjort en ny bloggdesign och allt fakkar sig.

Sen vill jag ha en kattunge också.


PUZZ OCH KJAM

Om ni inte visste det ska Lunarstorm läggas ner. Ni hörde. Inget mer klotterplank. Inget köp av lajv & pro. Damn you Facebook! På lunar har jag hetat _bLoNdIzZz_ (Ja exakt så). Året var 2002, ljuva tider. Det var då man hade köpt sin första nalle-puh BH i storlek 65AA och var ascool.

sen bytade jag till..   Fr0st_
"Jag citerar deppiga låtar på engelska och tar sjukt coola egobilder"

Jag har varit inne och sparat lite dagboksinlägg och jag tänkte dela med mig till er. Här kommer ett coolt:
 


TEAM EDWARD

Såg min efterlängtade Eclipse igår. Jag tror att Bella har världens bästa jobb. Tänk att få tungdansa med både Edward och Jacob på arbetstid. Hon är allt lite slampig den där Bella. På tal om förökning är det fan omöjligt i denna värmen. Jag tror inte det är meningen att man ska vara slampig på sommaren. Men hur gör folket i typ Afrika?  

Dagens inköp: En asbra fläkt

RSS 2.0