DET ÄR MYCKET NU

Det värsta jag vet är att gå upp när det är mörkt och komma hem när det är mörkt. Djur går i idé, varför kan inte vi människor ta efter? Tänk så skönt att bara sova igenom hela vintern och vakna upp i medelhavsvärme. En sak är säker iallafall, man bli aldrig för gammal för en chokladkalender.. Synd att jag inte äter choklad bara!


VECKANS VISDOMSORD

Det är bara tisdag men jag har redan lärt mig något den här veckan:
Ladda inte ner program på någon annans dator (t.ex din pojkväns). Och speciellt inte när du är ensam i personen i frågas hem. Det kan resultera i att datorn som inte tillhör dig plötsligt börjar havrera, visa pop-up fönstrer med länkar till youporn för att sedan avlida.

Efter attacken finns det inget att göra förutom att lägga dig i fosterställning och tänka över vad du har gjort. Ring sedan alla du känner och ge dom en sista hälsning. Sen är det bra om du ringer datorns ägare och berättar vad som hänt och hoppas på att han/hon fortfarande vill hålla kontakten.

Förlåt D!


FÖRSTA PEPPARKAKSBAKET

Idag har jag langat plåtat mellan ugnar som aldrig förr. Det blev totalt cirka 600 pepparkakor. Dagens lärdomar är att det inte är någon myt att man får ont i magen av pepparkaksdeg, samt att det är jävligt svårt att få ut pepparkaksdoft ur håret. Och med pepparkaksdoft menar jag inte en mysig liten diskret doft av juliga pepparkakor. Det finns en anledning till att det inte görs parfymer med touch of ugnsdoft.  


MIN DAG I KORTHET

Idag verkade till att bli en bra dag. Sen steg jag upp. Här nedan ser ni min dag i sammanfattning.


HUR LYCKAS MAN?

Jag tror att butikerna i Malmö har gjort en storsatsning på att anställa efterblivna medarbetare. Vadå typ nutella?


ONE NIGHT OUT

Gårdagen var trevlig och det slank ner rosa pantern som vanligt. Jag tänkte först ha "Last night out" som rubrik. Men jag ångrade mig sedan eftersom det inte alls är sista gången vi är ute. Det här ska vi göra flera gånger till när min fruga kommit hem igen från staterna.

HÖSTDEPRESSION PÅ G?

Jag har absolut ingen aning varför, men de senaste åren när hösten infallit väcks det plötsligt en längtan inom mig efter att färga håret mörkt. Jag tror det är min hjärna som lurar mig att det ska matcha med alla löv som faller. Men det är bara en teori. Men jag har aldrig hittills vågat färga det.

Snälla ni människor i cybervärlden, hjälp mig att avgöra om jag ser utvecklingsstörd ut i brunt hår eller om man kanske vågar sig på en drastisk förändring. Och skratta inte åt mina ps-skills (kisa så ser det bättre ut).


RSS 2.0