COUNTRY ROADS

Halli hallå!
Är inte så aktiv på bloggen just nu, jag chillar nämligen otroligt i Småland. 
Att inte ha någon täckning på mobilen är inte coolt, men jag har blivit en hejare på att meta!


MIN NYA IDOL

Han heter Tsimfuckis/Alienman. Han är söt, gangster och har jäkligt sköna moves. Enjoy!


JAG KLARADE DET

jag är bäst

PASS PÅ DIG

Igår var det midsommar, kärt återseende med alla med alla fina vänner och alkoholen.  Klockan är för mycket för att jag ska kunna skriva något intressant och givande. Sitter just nu och spelar poker i min säng och jag borde egentligen sova för att inte förstöra min dygnsrytm ytterligare. Det är för sent för att orka ponera på viktiga saker nu. Ingen som kan sätta in tre hundralappar på mitt konto så jag kan köra en runda till? En flopp och en cigg till sen ger jag mig..



GLAD MIDSOMMAR

Säger man ens så, "Glad Midsommar"? Iallafall, imorgon är det Midsommar!  Visste ni förresten att Midsommar från början var fruktbarhetens högtid? Det är alltså tänkt att man ska pöka satan denna afton. Tänk på det alla marsbarn..

Hoppas ni alla får en trevlig berusad Midsommarafton.
Och bara för er, slänger jag in en väderprognos!


DET BLIR MAYHEM

Arbetslös dag numero 4.

Idag vaknade jag inte av att Johan ringde och väckte mig som han brukar göra, ack nej jag vaknade av muller och surr utanför mitt fönster. Jag blev först arg och undrade vad som pågick, och kom sedan på att det var idag som hantverkarna skulle komma och måla huset och fönstren. Nu kommer vi till dilemmat - jag har sängen belägen precis vid fönstret och jag finner mig själv iförd endast ett litet tygstycke runt min höft (läs trosor) och mina kläder är utom räckhåll. Jag har nu två val - antingen kan jag gå upp och visa mina tudor för arbetarklassen utanför fönstret - utan betalning. Eller så kan jag rusha 3 meter till skatten(kläderna) i hopp om att komma omärkt förbi. Jag tänker sedan en stund, kommer på att jag har ett täcke och virar in mig i det. Vilken bra start på dagen!


VECKANS BABE

Denna vecka, alltså 25, har jag valt att utnämna Bert Ljung till veckans babe!
Motivering: BALLA BALLA BALLA!

På bilden till höger ser ni hur Bert ser ut idag. Jag tror han har bytat stylist.


EBONY AND IVORY

Summering av gårdagens utekväll/natt/morgon:

Bra:
Jag och Anna hittade nya vänner från Uppsala och Höllviken bland annat. 
Det blev tre gratisdrinkar var.
Vi är inte arbetslösa, vi är mellan två jobb.

Dåligt:
När det är hög musik är det ibland svårt att höra, men att bli kallade Carola och Anette är fan ovanligt!  
Det är inte lika coolt att gå ut på sommaren när det är ljust ute och man åker hem samtidigt som alla arbetarna ska till jobbet. Resulterar i konfunderade blickar.
Note to self: Glöm ej solbrillor under resten av sommarhalvåret.


SKITKUL, ARBETSFÖRMEDLINGEN!


VAD I HELSIKE

Det går inte att ladda upp bilder här på min lilla blogg. Fan också. Det är kanske gud som straffar mig för mitt syndiga leverne? Det kan även vara att serverna krånglar.. Vad vet jag!  Denna måndagskväll tänkte jag luta mig tillbaka efter den hårda veckan och bara slappna av och kolla på film.

Who am I kidding?
Jag ska ut och röja!!! Förfest hos mig, vi ses sedan i dimman på God Bless Mondays!
Puss

EUPHORIA OCH JAG

Idag är det måndag och första vardagen i friheten (arbetslösheten). Jag skulle egentligen till arbetsförmedlingen och chilla lite idag men jag kände att det inte var rätt dag att gå dit idag. På tal om ingenting är det fan omöjligt att hitta snygga gladiatorskor då alla är utsålda överallt, men jag ville bestämt ha nya till midsommar och igår hittade jag ett par snygga på din sko. Fanns bara storlek 41 och 36 kvar, och som tur var passade 36orna, så nu har jag kirrat midsommarskorna! KAAACHING.   

CAROLINE ARBETSLÖS LINDER

Dagen efter.
Underbar dag igår trots vädret. Idag är inte lika underbart.
Varför informerar dom inte om denna dagen?

NU ÄR DET KLIPPT IGEN

..som Emil brukar säga

Jag kom på att jag inte har berättat om ett stort steg jag tagit i mitt liv. Jag har förlorat en del av mig själv, jag har gjort slut, fimpat, dumpat - ja ni fattar. JAG HAR KLIPPT MINA FESTIVALARMBAND.

Det känns ganska tomt men jag har börjat komma över det nu. Jag vet att dom alltid kommer sitta där på min anslagstavla och vaka över mig, precis som jag gjort med dom under dessa tre åren. Nu fattas det bara en tax och en volvo, sen kan jag nog räkna mig själv som en vuxen individ. R.I.P.



TVÅ DAGAR KVAR

Igår var det mysigt med klassen. Vi samlades vid värnhem och satt sedan i en park och chillade med kubb, frisbees och grejer. Vi skulle egentligen ha såpafotboll men det blev inget. Sedan blev det impulslaserdome för vissa och bowling för de andra(läs jag) som inte känner trycket att panga HS på dagtid.

Idag dissade jag poängjakten för att jobba och tjäna lite pengar istället, kaching! Efter det fixade jag brännan och nu sitter jag här och inser att det bara är 47 timmar och 35 minuter kvar tills vi springer ut.. Helt galet!


STUDENTVECKAN ÄR IGÅNG

Japp ni hörde, studenveckan är igång och det kommer bli craaazy!
Ikväll är det elliots tur att bli firad! FEEEST

MOVIETIME

Anna har varit duktig och filmat/lagt upp på youtube! Kolla nedan för ett smakprov av limousinefärden.
Jag fattar inte att hon filmar och Jeppe är kärleksfull, pallar inte!


STUDENTFEST 2009

I fredags tog min kära broder studenten och vi hade sedan en fest i hemmet tillsammans med familj, släkt och vänner. När jag såg alla springa ut blev jag helt pepp på nästa fredag då det är min tur. Matte skulle sedan ut med klassen och Jag, Anna och Nicole följde med ut vid 23-tiden till malmös nattliv.

När vi satt i taxin hem vid femtiden på morgonen sammanfattade jag och nicole kvällen och kom fram till att det har varit en bra kväll om man har blivit bjuden på fem drinkar var.


Tack för alla fina presenter och till alla som kom :)

LIVING THE GOODLIFE

Jag glömde säga att jag insjuknade i Siestasjukan direkt efter jag kommit hem och har fortfarande inte riktigt repat mig. Jag har inte varit i skolan på hela veckan men jag kunde inte stanna hemma från balen! Så klockan 8.00 på onsdagsmorgonen var det dags att gå upp.

Klockan 10 satt jag och Mimmi hos en barberare i Lund och fick vårt hårt snyggt stylat. Efter det käkade vi på BK och träffade Theo som även var min baldejt denna afton. Sedan bar det av till Anna för att träffa resten av alla snyggingar. Vi knäckte några cider (vad manligt det lät) och var allmänt snygga helt enkelt! Wardh, Simon, Jeppe och Coffe kom senare dit, fotografering skedde och stämningen var på topp! Sedan kom limmon och vi stekte otroligt hela vägen till Lund! Limousinen stannade utanför grand där det redan var hundratalet finklädda människor som minglade i parken. Middagen var kanske inte riktigt i min smak - men alkoholen var! Lärarna var även lite på kanelen och jag fick en väldigt fin kommentar från Andreas: "Klin, du är inte smart, men du skriver jävligt snabbt!". Det är nog det finaste en lärare någonsin sagt till mig.

Kvällen var underbar och jag skulle mer än gärna göra om allt en gång till.. Repris någon?


NU JÄKLAR!!!

Nu jäklar ska jag berätta om mitt ljuvliga liv, jag har inte uppdaterat på ett tag (Det är svårt att skriva snabbt med påbyggda naglar..) Jag ska nu göra en sammanfattning om de mest spektakulära händelserna som skett i denna junimånad. Jag kan börja med siesta.

Nu i efterhand är det här nog det roligaste året hittills, jag kan inte sätta fingret på varför. Jag måste göra en genomgång. Det kan vara för att vi hörde "Take me home, Country Roads.." ungefär 15 gånger om dagen. Eller att vi träffade en blond Alex Schulman.  Jag såg två halva konserter - promoe och timbuktu, Så sammanlagt kan man säga att jag såg en konsert av cirka 40 spelande. Jag är jävligt glad ändå! Jag och Mimmi var de enda tjejerna i campet och vi bodde med 8 horminstinna killar. Det var en..givande upplevelse. Vi hade även trevliga grannar som kom och rökte på i vårt camp ibland. Men trots att det var fyra bra dagar fyllda av svett, pilskhet, alkohol och glädje är det alltid skönt att komma hem till Löddeköpinge där det finns rinnande vatten och en toalett som det faktiskt går att spola på.


DET BLIR INGET

Idag är det måndag och jag har blivit drabbad av siestasjukan. Jag har ingen röst, inga flimmerhår och jag bara sover hela tiden. Trots detta fick jag stoppa i mig ipren (min första iprentablett det här året!) och pallra mig upp till CS och bygga på mina naglar. Tog emot jävligt mycket men jag hade bokat tid och allt.. Ikväll ska jag inte säga ett ord utan dricka thé och kolla på i taket lyser stjärnorna hade jag tänkt.


Såhär blev det förresten:

JAG ÄR TILLBAKA


Underbart att lämna civilisationen i några dagar..

RSS 2.0