SMÅ TIPS FRÅN COACHEN KLIN

dejting är ett populärt fenomen som har funnits typ hur länge som helst och kommer nog alltid finnas (dvs om inte hela världen lyckas stadga sig), vem dejtar inte 2008 liksom? cool som jag är tänkte jag nu göra en liten dejtingskola med några tips och trix på hur man lyckas charma killen på första dejten.

1. ANLÄND GÄRNA FÖRSENT  
du är bättre än honom, visa det. låt han sukta efter dig i åtminstonde en kvart, eller två..

2.GLÖM INTE BORT ATT RINGA
vem sa att telefonkontakt var underskattat? ring och sms:a honom HELA tiden före,efter och kanske även under dejten? det uppskattas alltid när tjejer vågar vara framåt. svarar han inte är det för att han vill verka svårflörtad.

3.VISA VEM SOM BESTÄMMER

han ska somsagt veta att du är bättre än honom. om ni är på en resturang, vägra sätta dig ner tills han tillslut fattar att han ska dra ut stolen för dig.

4. LEK SVÅRFLÖRTAD
om han ger dig en komplimang, låtsas att du inte hör den och börja nynna på "waterloo". att låtsas somna är även ett säkert kort. om han börjar berätta något om sig själv, avbryt snabbt.
 
5. TA FRAM DINA BÄSTA SIDOR
berätta om dig själv. du kan berätta om alla dina ex, det där skitfula fylleragget på kreta 05 och glöm för all del inte den där gången när du skulle gå till ungdomsmottagningen för att kolla om det verkligen var syfilis du hade. allt mellan himmel och jord helt enkelt.

6. ANVÄND DINA TILLGÅNGAR
forskare har kommit fram till att män attraheras av kvinnors dofter. varför inte utnyttja denna tillgång vi har blivit välsignade med? skippa deon helt enkelt. (billigt, bra och naturligt)

7. VAR NATURLIG
smink är överskattat, och vem gillar inte naturliga tjejer? det är lika bra han får se dig osminkad och ofixad nu istället för att han senare i förhållandet börjar skrika tidigt en söndagsmorgon då han tror han har vaknat upp med the grudgemonstret.

8.GÖR NÅGOT OVÄNTAT
killar älskar impulsiva tjejer, nu har du en timme eller två på dig att charma honom. jonglera,spela maracas,ge honom en teckning du ritat eller varför inte säga att du är gift och har två barn?

9. VISA DINA KÄNSLOR
alla hatar blyga tjejer, var inte en av dom. om du känner att det känns rätt, fria (funkar även om du sagt att du redan är gift) eller varför inte  fråga om han kan sköta din deklarering iår, och för all del, glöm inte bort att fråga vad han egentligen tycker om provrörsbefruktning.

10. AVSLUTA DEJTEN SNYGGT
det finns bara ett sätt att avsluta en dejt snyggt på - att rymma. ytterst praktiskt då du får motion, går med hedern i behåll och du behöver inte betala ett enda öre av maten du just ätit.


jag hoppas att jag har hjälpt er på traven
mvh klin (som förövrigt är singel)


Kommentarer
Postat av: Älskarinnan

Glöm inte bort att du har mig bara ;) Så visst är du singel, men den som blir tsm med dig, får även med mig att göra ;P haha <3

2008-10-07 @ 21:21:21
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Jeppe

2008-10-08 @ 15:17:40
URL: http://josephineb90.blogg.se/
Postat av: Theo

Du är en mycket sjuk människa, och bara så du vet. Det där skulle aldrig gå hem ;]

2008-10-13 @ 18:43:43
Postat av: Snurreborre :)

Då vet man hur man ska vara när man är sigel igen , vet om att jag ligger på din lista :)<3

2009-05-19 @ 23:18:15
URL: /http://snobblogg.blogg.se/?tmp=19231234
Postat av: dsds

dsd

2009-05-19 @ 23:22:24

Kommentera inlägget här:

Vad heter du gullet?:
Kom ihåg mig?

E-mail? (är du snygg addar jag dirr):

Din coola blogg:

Nå, vad har på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0