RUN TO THE HILLS

Igår var en mycket spännande dag eftersom jag, Anna, Nyström, Simon och David hade planerat att vi skulle ut på en roadtrip. Roadtripen började i den vackra s:t larsparken i Lund där Anna startade bilen och styrde kosan mot Helsingborg. I början var pågvaskarna kaxiga och skröt om att det var coolt att köra i höga hastigheter. Men när Anna tog ut svängarna rejält var de inte så kaxiga längre. "SAKTA NER, DU KÖR FÖR FORT". Inte varje dag man sitter med tre rädda pojkar i en bil.


Vi kom fram till Helsingborg precis lagom till när båten skulle avgå. Vi satte bilen på nedre däck och gick direkt därefter upp i taxfreeaffären. I väntan på att höra den magiska signalen som betydde att vi var på andra sidan sundet och kunde handla cigg gick vi ut på däck där vi rökte och drack öl. Vi kom slutligen fram till Helsingör. Och det var inte några snygga danskar ute och vandrade idag heller. Jag nog har aldrig sett en snygg dansk, men nog om det.

Jag och Anna visste precis vad vi skulle ha, BACARDI <3 och köpte sex flaskor dirr.

Pojkarna skulle ha öl och enligt Simons beskrivningar skulle det finnas billigast öl på Netto som inte låg alls långt därifrån. Eftersom vi skulle lasta in flaken tog vi bilen och körde dit. Trodde vi.


Simons vägbeskrivning ledde oss till en rak väg som tog oss långt ut från Helsingör, vi kom istället till något random ställe som hette Hillaryd eller något. Vi tycktes inte finna några affärer med destillerade drycker i vitögat, så efter en pisspaus bestämde vi oss för att köra tillbaka till ruta ett igen. Där hittade vi en affär som hette Kvickly (galet namn) där dom sålde FAXE KONDI! Läskedrycken som är mitt kall här i livet. Dom sålde även öl men det var ganska dyrt jämfört med den förra affären så vi bestämde oss för att fråga någon glad dansk om vägen. Vi hittar en sådan och får fina beskrivningar. När är på väg dit ser vi en blå butik där det står NETTO på. Vem fan har blått netto!? Det ska ju vara gult med en skottehund på. Vadfan. Inte nog med det, utan butiken ligger precis där färden startade. Alltså har vi kört en timme för att hitta en butik som låg där vi startade bilen. Glada som aldrig förr går vi in på Netto, och där visar sig ölen vara cpdyr. Så vi kör tillbaka till platsen där jag och Anna handlade. Vi myste sedan på båten hem och bestämde oss för att avsluta dagen på McDonalds. Så vi hade en fnittrig lunch, eller ja middag för klockan närmade sig sju, på McDonalds i Löddeköpinge. En väldigt bra avslut på en väldigt trevlig dag!

Puss på alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du gullet?:
Kom ihåg mig?

E-mail? (är du snygg addar jag dirr):

Din coola blogg:

Nå, vad har på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0