HONEY IM HOME

Jag är hemma från stugan i smålands djupaste skogar nu. Det har varit fartfyllda dagar och jag har hunnit med ganska mycket (kan det vara för att det var jävligt dålig täckning på både mobilen och det trådlösa internetet?)  Jag och Ida har varit rumskamrater och hjälpts åt att smälla flugor mitt i natten. En dag begav vi oss ut med båten och fiskade. Vi fick både abborar, gäddor och matte lyckades få upp en ål! Tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv.. Vi har också chillat vid poolen jävligt mycket och alla kom hem sönderbrända och nu börjar det där mysiga fjällandet sätta igång. När vi var på väg in till Tingsryd(moget att behöva köra 1 mil för att köpa cigg..) en dag råkade vi krocka med en buss, det var läskigt men jag överlevde som tur var. Igår (onsdag) fick jag, Ida, Johan och Matte nog av friluftslivet och begav oss hem i den repiga bilen. Lägger in fler bilder när jag får tillgång till dem..


 

Kommentarer
Postat av: Johan Svensson

Jo, jag håller till både här och där. Får väl se om vi lyckas springa på varandra någon gång! Hur har du haft det i Smålands djupaste skogar?

2009-07-02 @ 22:18:39
URL: http://hd.se/noje/nojesfaltet
Postat av: Johan Svensson

SV: Hehe... får väl göra Löddeköpinge lite oftare :)



Vad händer i veckan?

2009-07-06 @ 12:00:43
URL: http://hd.se/noje/nojesfaltet
Postat av: Johan Svensson

SV: Den här veckan kommer det nog att bli mycket Båstad och tennisveckan för min del. Du ska inte dit något?

2009-07-06 @ 16:20:05
URL: http://hd.se/noje/nojesfaltet
Postat av: Frun

Saknar dig med! <3 Vet ju inte hur det ligger till, men tänkte att jag frågar ändå, om du vill följa med antingen om vi ska till kristianstad på fredag eller om du vill ut med stina och dem? eller du kanske ville gå på landskronafestivalen? För tezz ville inte gå på landskrona, för hon inte vill träffa sitt ex ^^.. Ring gärna om du vill prata om vad som hänt eller bara snacka skit ;D Saknar dig !! <3

2009-07-08 @ 11:18:07
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Johan Svensson

SV: men du... tennisveckan är två veckor i år. så du har hela nästa vecka också på dig! såg du några trevliga band på landskronakarnevalen?

2009-07-09 @ 18:57:12
URL: http://hd.se/noje/nojesfaltet

Kommentera inlägget här:

Vad heter du gullet?:
Kom ihåg mig?

E-mail? (är du snygg addar jag dirr):

Din coola blogg:

Nå, vad har på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0